Yargı 49. Bölüm İzle

Yargı 49. Bölüm İzle
Yargı 49. Bölüm İzle; Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekrana gelen reyting rekortmeni Yargı dizisinin 49. Bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Yargı 49. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Aslan, Uğur Polat, Arda Anarat, Hüseyin Avni Danyal ve Cezmi Baskın’ın rol aldığı Yargı bu akşam 49. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan yargı Ay Yapım tarafından hazırlanıyor ve suç ve aile türünde ele alınıyor. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Sema Ergenekon’ın kaleme aldığı Yargı geçtiğimiz sezon aldığı reytinglerle dikkatleri çekmiş ve dizinin bu sezonda devamına karar verilmişti. Bir savcı ve eşi bir avukatın adalet arayışlarının ve bu sırada yakınları ve kendilerinin başına gelen olayların anlatıldığı dizi bu akşam saat 20.00’da 49. Bölümüyle ekrana geliyor.

YARGI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Ay yapım tarafından hazırlanan ve Pazar akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi seyirciyi ekrana bağlamaya devam ediyor. Aldığı reytinglerle Pazar gününün en çok izlenen dizilerinden olan Yargı’nın son bölümünde Serdar cinayetiyle ilgili araştırmalar sonunda Ceylin’in ailesi zan altında kalır. Ceylin tüm bunların sorumlusu olarak Avukat Yekta Tilmen’i görmektedir. Savcı Ilgaz ise Ceylin’e yardım etmek için elinden geleni yapsa da kanunların önüne geçemez. Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve günün en iyi reyting sonuçlarını alan Yargı’nın yayınlanan 49. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da kanal D ekranlarında.

Yargı 49. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Seyircinin sevdiği dizilerin başında gelen ve her Pazar akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı 49. Yeni bölümüyle 25 Aralık Pazar akşamı seyirci ile buluşuyor. Başladığı ilk bölümden itibaren seyirciyi etkilemeyi başaran dizinin 49 Bölümünde Ilgaz büyük bir hayal kırıklığı içindedir. Ilgaz, Ceylin’in kendisine yalan söylemesini ve Parla’yı kaçırmaya çalışmasını kabullenemiyordur. Ceylin ise Ilgaz’ın kendisini anlamasını bekler. Parla ve tüm ailesi de dahil olmak üzere Serdar olayına karışan herkes kaçırma olayı sebebiyle göz altına alınır ve mahkemeye çıkarılır. Yargı bu akşam 49. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

24-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar