‘Dünyayla Benim Aramda’nın İlk Tanıtımı Yayınlandı

‘Dünyayla Benim Aramda’nın İlk Tanıtımı Yayınlandı
İnternet yayın platformu Disney Plas’ta yayınlanacak Dünyayla Benim Aramda dizisinin tanıtımı yayınlandı. Dizi yakında seyirciyle buluşacak.

Son dönemlerde internet yayın platformlarında peş peşe yerli içerikler seyirciyle buluşuyor. Televizyon kanallarındaki kadar süresi uzun olmayan ve tüm bölümlerin senaryosu yazıldıktan sonra çekilmeye başlayan ev bu yönüyle de oyuncuyu fazla zorlamayan mini diziler internet yayın platformlarında seyircinin beğenisine sunuluyor ve büyük rağbet görüyor. Geçtiğimiz günlerde Netflix’te projesi yayınlanan başarılı oyunculardan Demet Özdemir’in başrolünde yer aldığı ve Türkiye pazarında yeni yayına başlayacak olan Disney Plus’ta yayınlanacak olan Dünyayla Benim Aramda adlı dizinin tanıtımı Disney Plus’ın lasman gecesinde duyuruldu. Dizinin küçük bir bölümünün yayınlandığı tanıtım seyirciyi oldukça heyecanlandırdı. Yakında yayına başlayacak olan internet yayın platformu Disney Plus’ın yerli içeriklerinden biri olacak Dünyayla Benim Aramda çok yakında Disney Plus’ta seyirciyle buluşacak.

Dünyayla Benim Aramda

MF Yapım tarafından Disney Plus için hazırlanan ve yerli içerik olarak yayınlanacak Dünyayla Benim Aramda Pınar Bulut tarafından kaleme alınıyor ve Hülya Gezer tarafından yönetiliyor. Dizide birbirinden ünlü isimler yer alırken dizinin hikayesi ise romantik komedi türünde ele alınıyor. Hikayede ikisi kadın ve ikisi erkek dört karakterin hikayeleri anlatılıyor. İlkin ve Tolga sevgilidirler ve İlkin sevgilisi Tolga’yı en yakın arkadaşı Sinem ile test etmeye karar verir. Tolga İlkin ile Sinem’in arkadaş olduğunu bilmeden ikisiyle ve daha önemlisi İlkin’in kendisini teste tabi tuttuğunu anlamayacaktır ve iki kadın arasında kalacaktır. Tolga bu imtihandan başarıyla çıkacak mıdır yoksa testi kaybedecek midir? Romantik komedi türünde işlenen Dünyayla Benim Aramda Disney Plus’ın bu seneki planlamasının içinde yer alıyor.

Dünyayla Benim Aramda Oyuncuları Kimler?

İnternet Yayın Platformu Disney Plus’ta ekrana gelecek olan ve romantik komedi türünde ele alınan Pınar Bulut’un kaleme aldığı Dünyayla Benim Aramda Hülya Gezer tarafından yönetiliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide yer alan oyuncular arasında, Demet Özdemir (İlkin), Buğra Gülsoy (Tolga), Hafsanur Sancaktutan (Sinem), Zerrin Tekindor (Burçin), İbrahim Selim (Cüneyt), Melisa Döngel (Ceren), Metin Akdülger (Kenan) yer almaktadır. Dizi toplamda 8 bölümden oluşacaktır ve 2. Sezon başarısına göre çekilecektir.

07-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar