Dünyayla Benim Aramda’nın Fragmanı Büyük İlgi Görüyor

Dünyayla Benim Aramda’nın Fragmanı Büyük İlgi Görüyor
Türkiye yayın pazarına yeni giren Disney Plus’ın ikinci yerli içeriği olan Dünyayla Benim Aramda’nıın ilk tanıtımı yayınlandı ve büyük ilgi gördü.

14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayan ve ilk yerli içerik olarak Kaçış’ı seyirci ve aboneleriyle buluşturan Disney Plus yeni yerli içeriği olan Dünyayla benim Aramda adlı diziyi de seyirciyle buluşturmak için gün sayıyor. Uzun süredir çekimleri ve hazırlıkları süren dizinin yayınlanan fragmanı hem seyirciden hem de sektörün önde gelenlerinden tam not alırken seyirci dizinin bir an önce başlaması için heyecanlanıyor. Başrolünde Buğra Gülsoy ve Demet Özdemir’in rol aldığı dizinin yayınlanan fragmanındaki cüretkar sahneler özellikle dikkat çekerken dizinin yönetmen koltuğunda Hülya gezer oturuyor. Pınar Bulut tarafından kaleme alınan dizi Ay Yapım tarafımdan hazırlanıyor. Şimdiden merak ve heyecanla beklenen dizinin tam yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

Fragmanda Cüretkar Sahneler Dikkat Çekti

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Disney Plus’ın ikinci yerli içerik dizisi olacak olan Dünyayla Benim Aramda dizisinin yayınlanan fragmanı herkesin dikkatini çekti. Başrolünde Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un rol aldığı dizinin yönetmenliğini Hülya gezer üstlenmiş durumda. Yayınlanan fragmanıyla bir anda gündem olan dizide özellikle Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy’un cüretkar ve sınırları zorlayan sahneleri dikkatleri çekti. Dizi, büyük bir tutkuyla başlayan fakat zamanla aralarındaki bu büyük aşkın artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve bunun ardından yaşananları anlatan dizi seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. İlk fragmanı büyük ilgi gören dizinin yayınlanan tanıtımlarının ardından son hazırlıklarını tamamlayarak Eylül ayında Disney Plus’ta seyirciyle buluşması bekleniyor. Dizi Disney Plus’ın ikinci yerli dizi içeriği olacak.

Dünyayla Benim Aramda Oyuncuları Kimler?

Hülya Gezer’in yönetmen koltuğunda oturduğu, Pınar Bulut’un kaleme aldığı Disney Plus’ın iddialı yerli içeriği Dünyayla benim Aramda yakında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Büyük bir aşkı ve bağlılığı ve anlatan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. İlk fragmanı yayınlanan ve merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda

-          Buğra Gülsoy

-          Demet Özdemir

-          Hafsanur Sancaktutan

-          Metin Akdülger

-          Zerrin Tekindor

-          İbrahim Selim

-          Melisa Döngel ve

-          Ali Yoğurtçu yer alıyor.

31-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar