Duy Beni Dizisi Melisa (Sümeyye Aydoğan) Kimdir?

Duy Beni Dizisi Melisa (Sümeyye Aydoğan) Kimdir?
Star TV’nin gençlik dizisi Duy Beni’de Melisa Karakterine hayat veren oyuncu izleyici tarafından merak edildi. Gerçek Adıyla Sümeyye Aydoğan kimdir? Yaşı kaç? Oynadığı diziler?

Yayınlandığı günden beri büyük ses getiren ve bazı olaylı sahneleri ile izleyiciden tepki ve eleştiriler alan Duy Beni dizisi Star TV ekranlarında başladı. İlk bölümü ile 7 Temmuz Perşembe günü izleyici ile buluşan dizi, Süreç Film imzası taşıyor. Ali Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ali Balcı’nın oturduğu, senaryosunu Makbule Kosif’in kaleme aldığı dizi dram ve zorbalık içeriyor. Çekimleri İstanbul’da süren dizinin başrollerini Caner Topçu (Kanat Günay), Rabia Soytürk (Ekim Güleryüz), Sümeyye Aydoğan (Melisa) ve Berk Hakman (Öğretmen Selim Bender) paylaşıyor. 2022 yaz dizileri arasında birçok okul filmli gençlik dizisinin ekrana geldiği bir sezon olurken, konusu ile farklılık yarattı. Kolejli zengin öğrencilerle orta sınıf bir mahalleden sınavı kazanan 3 burslu öğrencinin aralarına katılması ile okuldaki dengelerin bozulduğu, zengin öğrenciler tarafından o 3 burslu öğrenciye uygulanan akran zorbalığı ve türlü ezikleyici hareketlerin sahnelendiği ve o okula giren üç öğrenciden biri olan Ekim’in en yakın arkadaşına bu okuldan birinin çarpıp kaçtığından emin olması üzerine, arkadaşını tekerlekli sandalyeye mahkum eden o kişiyi bulmak asıl amacı. Yalnız Ekim o kişiyi bulana kadar başlarına gelmedik kalmıyor. Dizide ayrıca herşeye direnen Ekim’in, okulun popüler olan çocuğu Kanat’la çatışırken, birbirlerine aşık olmalarını konu alıyor. Dizide Melisa rolünü canlandıran Sümeyye Aydoğan dizinin ilgi çeken isimlerinden oldu. Duy Beni Melisa kimdir? Sümeyye Aydoğan kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı? İşte merak edilenler…

Duy Beni Dizisi Melisa Kimdir?

Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan yazlık dizisi Duy Beni’de rol alan Sümeyye Aydoğan, dizide Melisa rolüne hayat veriyor.

Melisa, okulun sahibi Süleyman Bey’in kızıdır. Zengin ailelerin okuduğu bir kolejde öğrenci olan Melisa, hem zengin bir aileden geliyor hem de okulun popüler kızı rolünde tüm öğrencilerin çekindiği onu memnun etmek için peşinde döndükleri biridir.

 

Melisa herkesi bu konuda kullanır, korkutur, herkes ondan çekinir. Her istediği olan Melisa biraz şımarık bir kızdır aynı zamanda kıskanç ve fena düşüncelere sahip biri.

 

Okulun bir diğer popüleri olan Kanat’tan hoşlanır. Bir dönem çıkmışlardır ancak bir daha ayrılmış olmalarına rağmen Melisa, Kanat’a del gibi aşık olduğundan kendine zarar verebileceği korkusu ile Kanat onu artık istemesede onu kendinden uzaklaştıramamış, onu idare eder durumdadır. Melisa ise gözü kulağı Kanat’ta tüm okulun kızlarının gözünü korkutmuş Kanat’a yakınlaşan bir olursa başına tahmin edemeyeceği belalar getirecektir. Onu kimseyle paylaşamayan Melisa’ya okulun burslu öğrencilerinden Ekim rakip olacaktır.

 

 

Sümeyye Aydoğan Kimdir? Sümeyye Aydoğan Kaç Yaşında? Nereli?

Nereli: İstanbul

Yaşı: 25

Burcu: Koç

Boyu: 1.68

 

Sümeyye Aydoğan 2 Nisan 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiş, oyunculuk kariyerine 2020 yılında başlamıştır. Oyunculuk üzerine bir süre eğitim alan Sümeyye Aydoğan, ilk olarak 2020 yılında ‘Yaz 96’ ve ‘Aile Hükümeti’ filmlerinde rol aldı. Ardından, ‘Kahraman Babam’ dizisinde ‘Menekşe’ karakterine hayat verdi. İlk dizisi ile başarılı performans sergileyen güzel oyuncu, ardından ‘Geçen Yaz’ adlı filmde ‘Oya’ karakteri ile rol aldı.

 

Geçtiğimiz sezon ise Kanal D’de ekranlara gelen ve başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melisa Sezen’in paylaştığı Sadakatsiz dizisinde ‘Cemre’ rolünü canlandırdı. Dizi 2 sezon ekranlara geldi. 2022 yaz döneminde ise Star TV’de yayınlanan Duy Beni dizisinde ‘Melisa’ karakterini canlandırıyor.

 

Sümeyye Aydoğan Dizi ve Filmleri

2020 – Yaz 96 (sinema)

2020 – Aile Hükümeti (Sinema)

2021 – Kahraman Babam (Menekşe/Dizi)

2021 – Sadakatsiz (Ceren/Dizi)

2022 – Duy Beni (Melisa/Dizi)


























































20-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar