Duy Beni Dizisi ‘Kanat’ Caner Topçu Kimdir?

Duy Beni Dizisi ‘Kanat’ Caner Topçu Kimdir?
Star TV ekranlarının gençlik dizisi Duy Beni’nin Kanat Günay’i kimdir? Merak ediliyor. Kanat karakterine hayat veren Caner Topçu kimdir? Caner Topçu kaç yaşında nereli?

Süreç Filmin imzasını taşıdığı Star TV ekranları için çekilen yazlı dizi Duy Beni’nin başrolünde yer alan ‘Kanat Günay’ karakterini canlandıran Caner Topçu kimdir? Merak ediliyor. İlk bölümü ile 7 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanmaya başlayan Duy Beni dizisinin yapımcılığını Ali Gündoğdu üstlenirken, yönetmen koltuğunda Ali Balcı otururken, görüntü yönetmenliğini Volkan Ak üstleniyor. Dizinin senaryosunu Makbule Kosif kaleme aldığı dram türündeki dizinin başrollerini Caner Topçu (Kanat Günay), Rabia Soytürk (Ekim Güleryüz) ve Berk Hakman (Selim Bender) paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Burak Can (Aziz Günay), Ege Kökenli (Bahar), Sümeyye Aydoğan (Melisa), Helin Kandemir (Leyla), Durul Bazan (Fikret), Murat Daltaban (Rıza), Yeliz Akkaya (Suna), Aytaç Uşun (Halil), Alper Atak (Süleyman), Feride Çetin (Neşe), Bedir Bedir (Hasan), Hamdi Alp (Selçuk), Utku Coşkun (Ozan), Taha Bora Elkoca (Bekir), Elif Çakman (Hatice), Bedia Ener (Şükran), Gökçe Güneş Doğrusöz (Ayşe), Meltem Akçöl (Hazal), Jasmine Berkiş (Naz), Sena Gençtürk (Ceyda), Cemre Özşişman (Emine), Dilara Sümbül (Ece), İzzet Yüksel (Cingöz) ve İbrahim Yıldız (Dağhan) gibi isimler yer alıyor. Dizide yer alan Kanat karakteri merak ediliyor. Caner Topçu kimdir? Nereli, yaşı kaç, boyu kaç? Oynadığı diziler hangileri? İşte merak edilenler…

Duy Beni Dizisi Kanat Günay Kimdir?

Star TV ekranlarında yayınlanan gençlik yapımı Duy Beni dizisinde Caner Topçu ‘Kanat’ karakterine hayat veriyor. Kanat Günay, zengin bir aileden gelir, birde aynı sınıfta okuduğu Burak Can adında erkek kardeşi vardır. Ancak babası fazla otoriterdir ve annesi babasının bu otoritesi altında ezilir. Sözünden çıkamaz her dediğini ikiletmeden yapmaya çalışır. Babasının bu otoritesinden en çok Burak ezilir. Abisi Kanat’a sığınır birtek onun kendisini koruyabileceğine inanır. Çünük Kanat babasının bu şiddet gösteren hallerinden hoşlanmaz ve baş kaldırabilen korkmayan, cesaretli bir çocuktur.

Okulun ise en havalı yakışıklı çocuğu, kızların peşinde koştuğu kişidir. Özellikle ona aşık olup peşinden ayrılmayan Melisa (Sümeyye Aydoğan), okulun sahibinin kızıdır. Kanat’ın kız versiyonu olan Melisa, zengin havalı, güzel ama okulda herkesin sözünü dinlemesini sağlayan aksi taktirde herkese zarar veren kibirli ve kıskanç bir kızdır. Özellikle de Kanat’ı kimseyle paylaşamaz.

Duy Beni dizisinin konusu orta sınıf bir mahallede zengin gençlerin olduğu bir kolejde geçiyor. Kolejde okuyan öğrencilerden biri bulundukları mahallede bir kıza çarpar ve arkasına bile bakmadan kaçarak uzaklaşır, sonra kolejin bahçesine girer ve kayıplara karışır. Kaza geçiren Leyla sakat kalır, okuluna devam edemezken, zengin kolejin yönetimi adının lekelenmemesi için o mahalleden 3 gence burs vereceğini duyurur. Burs sınavını Ekim’le birlikte Bekir (Taha Bora Elkoca) ve Ayşe (Gökçe Güneş Doğrusöz) de sınavı kazanmıştır. Ekim ise kaza geçiren Leyla’nın en yakın arkadaşıdır ve ona çarpan kişinin okula kaçtığını bildiği için o okula girme amacı Leyla’ya vuran kişiyi bulmaktır. Orta sınıf ailelerden gelen bu üç gence kolejin zengin öğrencileri zorbalık uygular.

Kanat, Melisa’dan hoşlanmaz hatta kurtulmaya çalışır, bu arada okula gelen 3 burslu öğrenciden Ekim’e (Rabia Soytürk) aşık olacaktır. Ekim’de Kanat’tan etkilenir ancak, Leyla’ya çarpan kişiyi bulmak üzere o koleje girdiği için amacı farklıdır. Melisa’nın sevgilisi olduğunu sanarak Kanat’a yakınlaşmaya korkar ancak bir başka sorunda, Kanat’ın okulun dolabından çıkan Leyla’ya çarpan kişinin yüzündeki maske… acaba Leyla’ya çarpan kişi Kanat mıdır? Kanat’ın bir çok sırrı olduğu ve bunu bilen kişilerin saklamaması karşısında onlara zorbalık yapacaktır.

Caner Topçu Kimdir? Caner Topçu Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç?

Nereli: İstanbul

Yaşı: 25

Burcu: Yengeç

Boyu: 1.85

25 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da doğan Caner Topçu, ilk ve ortaokulu bitirdikten sonra Samandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okudu. Oyunculuk konusunda yetenekleri olduğunu farkeden Caner Topçu, daha sonra Harun Özer’den Tiyatro eğitimi ve Fulya Filazi’den oyunculuk eğitimi aldı. İlk kez oyunculuk kariyerine tiyatro ile adım atan yakışıklı oyuncu ‘Beyaz Cehennem’, ‘Dikkat İnternet Var’, ‘Sarıkamış’ ve ‘İnançtan Zafere’ adlı tiyatro oyunlarunda rol almıştır.    

 

Caner Topçu Dizileri ve Filmleri

2015 – Bilinçsizler (Recep/Sinema)

2018 – Evrensel Döngü: Yaşam Ağacına Yolculuk (Ömer Ali/Sinema)

2019 – Evrensel Döngü: Zamansal Yolculuk (Ömer Ali/ Sinema)

2019 – Nöbet (Caner/Dizi)

2021 – Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı (İlyas Reis/Dizi)

2021 – Hiç (Deniz/Blu Tv Dizisi)

2022 – Duy Beni (Kanat Günay/Dizi)





























12-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar