Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi sete çıktı!

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi sete çıktı!
Yayınlandığı yıllarda fenomen olan Behzat Ç. Dizisi yıllar sonra yeniden izleyiciyle buluşuyor. ismiyle çekilen diziden ilk kareler paylaşıldı.

Yayınlandığı yıllarda fenomen hale gelen Behzat Ç. Dizisi yıllar sonra yeniden izleyiciyle buluşuyor. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi ismiyle BluTv için çekilen diziden ilk kareler paylaşıldı. Dizi sektörünün parlayan yıldızı Ankara’da çekilen dizinin oyuncu kadrosu ve teknik ekibi dizi severler tarafından merak konusu oldu. BluTV’de yayınlanacak fenomen yapım Behzat Ç’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' adlı diziyle ilgili yeni gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi sete çıktı!

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi izleyiciyle buluşacağı gün için geri sayıma başladı. Tüm kadronun bir araya gelerek gerçekleştirdiği okuma provası geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Bugün ilk çekim günü için Ankara’da bir araya gelen Behzat Ç. Ekibi bol eğlenceli bir yapım için kamera karşısına geçti.

Behzat Ç. oyuncu kadrosunda kimler var?

Final yapmasına rağmen yıllarca söz edilen Behzat Ç. Dizisi fenomen yapımlardan biri haline gelmişti. Yeni hikayesiyle seyirciye özledikleri heyecanı yaşatacak olan yeni Behzat Ç. Çekiç ve Gül, dijital yayın organı BluTV’nin yeni orijinal içeriğinde yayınlanacak. Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. karakteriyle başrolü paylaşırken ona İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan ve Ayça Eren eşlik edecek. Yeni karakterlerin dahil olduğu dizide Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu gibi son zamanların dizi sektöründe aranan isimleri de dahi oldu. Ercan Uğur’un senaryosunu kaleme adlığı ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisini usta yönetmenlerden  Devrim Yalçın üstlendi. ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ yakında BluTV’de.

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

1970 Ankara doğumlu oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Devlet Tiyatrolarında göreve başlayan Beşikçioğlu kendisi gibi oyuncu Elvin Beşikçioğlu ile evlidir. Tatlı Hayat dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. Dizisiyle geniş hayran kitlesine ulaştı.

Rol Aldığı Bazı Dizi ve Filmler:

2017 – Adı Efsane - Tarık Aksoy

2016 – 46 Yok Olan - Murat Günay

2014 – Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku - Arif

2014 – Reaksiyon - Yavuz Aslan

2011 Leyla ile Mecnun (dizi) : Onur Ünlü - Başkomiser Behzat Ç.

2011 – Madende – Serdar Akar

2010 – Behzat Ç.- Behzat

2010 – Kurtlar Vadisi Filistin

2010 – Bal

2010 – Kardelen

2009 – Ayrılık

2009 – Es-Es – Işık Hoca

2008 – Vali

2008 – Hayat Var

2006 – Barda – Nasır

2006 – Eve Giden Yol Mahmut

2006 – Köprü – Faruk Yazıcı

2005 – Seni Çok Özledim – Sado

2005 – Ödünç Hayat – Mustafa

2005 – Körfez Ateşi

2004 – Kasırga İnsanları – Yunus

2004 – Mars Kapıdan Baktırır – Süha

2003 – Tatlı Hayat

20-07-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar