Ebru Özkan'ın hamilelik iddialarına menajerinden cevap!

Ebru Özkan'ın hamilelik iddialarına menajerinden cevap!
Oktay Kaynarca'nın hem yapımcı hem de başrol oyuncsu olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Leyla karakterine hayat veren Ebru Özkan adından söz ettiriyor. Oyuncu hamile mi?

Oktay Kaynarca'nın hem yapımcı hem de başrol oyuncsu olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Leyla karakterine hayat veren Ebru Özkan adından söz ettirmeye devam ediyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle yıldızı parlayan oyuncunun hamile olduğu iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. Başarılı oyuncu iddilar karşısında sessizliğini korurken cevap oyuncunun bağlı olduğu menajerinden geldi. Dizi severler merak ediyor, ünlü oyuncu Ebru Özkan hamile mi? Ebru Özkan kimdir, hangi yapılarda rol aldı? Ebru Özkan ve hamilelik iddialarına kaşrılık menajerinin açıklaması haberimizde. Şimdi detaylar

Ebru Özkan'ın hamilelik iddialarına menajerinden cevap!

Başrollerini Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Ali Seçkiner Alıcı, Engin Benli, Ragıp Savaş ve Işıl Yücesoy gibi isimlerin paylaştığı Ben Bu Cihana Sığmazan dizisi, her yeni bölmüyle gündemde kalmayı başarıyor. Son bölümüyle birlikte retinglerde 2. olan dizi ve karakterleri gündem olmaya başladı. Bunlardan biri de karnının büyüdüğü gözlenen Ebru Özkan oldu.

Set yoğunluğundan kilo aldı

Av ekranlarında izleyiciyle buluşan Ve Güzel Adamlar Yapım'ın ilk projesi olan Ben Bu Cihana Sığmazam usta oyunculardan kurulu kadrosuyla rakiplerine fark attı ve birkaç bölümdür ilk 3'e girmeyi başardı. Son bölümüyle 2. oan dizide Leyla karakterine hayat veren Ebru Özkan'ın kilo aldığı görldü. 2016 yılında meslektaşı Ertan Saban ile evlenen Ebru Özkan'ın Bn Bu Cihana Sığmazam dizisinin son bölümündeki şişman görüntüsü merak konus oldu. 44 yaşındaki oyuncunun belirginleşen karnı akıllara 2. kez hamilelik iddiasını getirdi. Hal böyle olunca menajerlik şirketinden jet açıklama geldi. "Oyuncumuz yoğun set çalışmalarından dolayı biraz kilo aldı. Ancak hamile değildir. Ajansımızın tek hamile olan oyuncusu Funda Eryiğittir."

Ebru Özkan Kimdir?

1978 Ankara doğumlu oyuncu, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine Gözyaşı Çetesi dizisiyle başlayan güzel oyuncu, Hanımın Çiftliği dizisiyle şöhreti yakaladı. 

Rol Aldığı Diziler:

2006 Gözyaşı Çetesi
2007 Kara İnci
200-2009 Güldünya
2009 -2011 Hanımın Çiftliği
2011 Anneler ile Kızları
2012 Hayatımın Rolü
2014 Not Defteri
2014-2017 Paramparça
2018 Şahin tepesi
2019-201 Hekimoğlu
2022 Hakim
2022 - Ben Bu Cihana Sığmazam

31-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar