Kübra Sete Çıktı Dizide Kim Kimdir?

Kübra Sete Çıktı Dizide Kim Kimdir?
Merakla beklenen Kübra sete çıktı ve diziden ilk kareler gelmeye başladı. Peki Netflix’in yeni dizisi Kübra’da kim kimdir ve konusu nedir?

İnternet yayın platformu yeni bir yerli içerik için sete çıktı. Türkiye’nin en çok aboneye sahip platformlarından biri olan Netflix ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Kübra dizisi için daha önceden onay vermişti. OGM Pictures tarafından hazırlıkları aylar öncesinde başlayan ve ünlü yazar Afşin Kum’un Kübra adlı romanından dizi olarak uyarlanan Kübra dizisinin çalışmaları uzun süredir devam ediyordu. Özellikle cast konusunda ince eleyip sık dokuyan yapım şirketi OGM Pictures sonunda dizinin kadrosunu tamamladı ve dizi sete çıkarak çekimlere başladı. Yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler’in yer aldığı ve senaryosu Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı tarafından kaleme alınan dizinin ilk kareleri de sosyal medyaya düşmeye başladı.

Kübra Sete Çıktı İlk Kareler Geldi

Netflix için hazırlanan ve Çağatay Ulusoy’un ile Aslıhan Malbora’nın başrolünde yer aldığı Kübra dizisi şimdiden merakla beklenmeye başladı. Sosyal medyayı konu alan ve distopik bir hikayeye sahip olan dizi özellikle genç seyirci tarafından heyecanla beklenirken dizinin başlayan çekimlerinden de ilk kareler gelmeye başladı. Özellikle Çağatay Ulusoy’u ve karakterini merak edenlerin heyecanlanacağı kareler şimdiden beğenilmeye başlandı. Çağatay Ulusoy’un tarzının değişikliği sevenleri tarafından hemen fark edilirken oyuncunun dizideki hikayesi de oldukça çarpıcı. Gökhan adlı bir gence hayat veren ünlü oyuncu bu karakter ile bambaşka bir kimliğe bürünüyor. Dizide Gökhan mahallesinde sevilen, saygı duyulan bir genç olarak öne çıkıyor. Dizide yer alan karakterler ise

-          Çağatay Ulusoy (Gökhan)

-          Aslıhan Malbora (Merve)

-          Nazan Kesal (Gökhan’ın Annesi)

-          Ahmet Mümtaz Taylan (Gökhan’ın Babası)

-          Ahsen Eroğlu (Gökhan’ın Kız Kardeşi)

-          Cihan Talay (Gökhan’ın Arkadaşı)

-          Aytek Şayan (Serhat) ve

-          Merve Şen (İkinci Sezon) yer alıyor.

Kübra Konusu Ne?

İstanbul’un arka sokaklarında yaşayan Gökhan, hayatının aşkı Merve ile evlenmek için hayaller kurmakta ve çalışmaktadır. Gökhan’ın sıradan olan hayatı parçası olduğu sanal arkadaşlık grubundan, Kübra isimli bir kullanıcıdan gelmeye başlayan mesajlarla alt üst olur. Kübra, Gökhan’a kimsenin bilmediği ve beklenmedik olaylar hakkında birtakım bilgiler vermeye ve uyarmaya başlar. Bu mesajlaşma zamanla Gökhan’ın seçilmiş kişi olduğuna inandığı bir yolculuğa dönüşür. Bu yolculukta Gökhan’ın dostları ve destekçileri kadar düşmanları ve nefret edenleri de olacaktır.

31-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar