Ebru Şahin’in Nikah Tarihi Belli Oldu

Ebru Şahin’in Nikah Tarihi Belli Oldu
Bir yıl önce tanışan ve büyük bir aşk yaşayan ve ardından nişanlanan Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti nikah için tarih ve yer belirlediler.

Magazin dünyasının ve sosyal medyanın önde gelen ünlü çiftlerinden olan ve aralarında sıkı ve yoğun aşkı her an yaşayan çiftlerden Ebru şahin ve Cedi Osman çifti geçtiğimiz aylarda nişanlanarak evlilik için ilk adımı atmışlardı. Şu sıralar Atv ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen ve reytinglerde zirvede olan Destan dizisinde başrol oynayan ünlü oyuncu Ebru şahin ile Cedi Osman Uzun süren bir birlikteliğin ardından evlilik kararını alan çift ilk olarak nişan yapmışlar ve daha sonra düğün tarihini belirlemeye karar vermişlerdi. Bunda özellikle ünlü oyuncu Ebru Şahin’in yayınlanan dizisi Destan’ın çekimleri ve ne zaman sezon arası vereceği önemli bir etken olarak görünüyordu. Çift sonunda Destan dizisinin sezon arası vermesini fırsat bilerek ve nişan olayını daha fazla uzatmamaya karar vererek nikah için tarih belirlediler.

1 Temmuz’da Ohri’de Nikah Var

Bir ünlü çift daha muradına eriyor. Magazin basının ve sosyal medyanın en çok sevdiği ve hemen her gün bir haberleriyle gündemde yer alan ve aşklarıyla da dillerden düşmeyen Cedi Osman ile Ebru şahin çifti nişanlarının ardından kendilerini karı – koca yapacak imzayı atmak için nikah tarihini belirlediler. Çift geçtiğimiz aylarda nişanlanmış ve ancak nikah için zamanın uygun olmasını beklemişlerdi. Ebru Şahin’in başrol oynadığı Destan Dizisinin sezon finali yapmasıyla bu uygun zamanı bulan çift hemen nikah için tarih belirledi. Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti nikah tarihi olarak 1 Temmuz’u belirlerken nikahın kıyılacağı yer olarak da Makedonya’nın Ohri şehri belirlendi.

Önce Nikah Sonra Düğün

Geçtiğimiz yıl tanışarak aşk yaşamaya başlayan ve ardından da nişanlanarak evlilik için ilk adımı atan oyuncu Ebru şahin ile şarkıcı Cedi Osman nikah için 1 Temmuz tarihini yer olarak da Cedi Osman’ın memleketi olan Makedonya’yı belirlediler. Çift 1 Temmuz’da Makedonya’da nikah kıydıktan sonra 7 Temmuz’da da İzmir Çeşme’de Fly – Inn Beach’te düğün yapacak. Her an el ele göz göze olan çift sonunda dolu dizgin yaşadıkları günlerin ardından nikah kıyarak evli çiftler arasına katılmış olacaklar.

16-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar