Gül Masalı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Gül Masalı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
Atv ekranlarında yayınlanacak ve Pastel Film tarafından hazırlanan aşk ve dram türündeki yaz dizisi Gül Masalı’nın yayın tarihi belli oldu.

Yaz dizileri bir bir ekrana gelmeye devam ediyor. Bazı diziler kanallarda yayına girdi ve hatta ilk iki, üç bölümü dahi yayınlandı. Bu diziler yaz sezonu için ön alırken bazı dizilerin de yayın tarihleri duyuruldu ve yayın için gün saymaya başladılar. Atv ekranlarında yayınlanacak olan ve Pastel Film tarafından hazırlanan Gül Masalı dizisi de uzun bir hazırlık ve çekim sürecinin ardından yayına giriş tarihini belirledi ve artık geri sayıma geçti. Isparta ve İstanbul’da çekimleri devam eden dizi bir aşk ve dram öyküsünü içinde barındırıyor. Atv’nin en iddialı yapımlarından olarak gösterilirken ve yaz aylarına damgasını vurması beklenen Gül Masalı dizisinin ilk bölümünün yayın tarihi ise 19 Haziran Pazar olarak belirlendi.

Gül Masalı İlk Bölüm 19 Haziran Pazar Günü

Atv’nin merakla beklenen ve üzerinde uzun süredir çalışılan yaz dizisi Gül Masalı yayın için hazır ve geri sayıma başladı. Daha önce tanıtım fragmanları yayınlanan ve seyirciden büyük beğeni alan dizinin yayın tarihi 19 Haziran Pazar günü olarak belirlendi. Pastel Film tarafından hazırlanan dizinin ilk bölümü bu Pazar akşamı saat 20.00’da Atv’de seyirciyle buluşacak ve ekranlara ve seyirciye merhaba diyecek. Kanalın yaz aylarındaki en büyük reyting kozlarından olacak dizi daha şimdiden büyük bir hayran kitlesini kendine bağlamış durumda. Başrolünde Gülperi Özdemir ve Erdem Kaynarca’yı buluşturan dizi aşk ve dram türünde ele alınacak.

Gül Masalı Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Atv’nin yaz sezonun da ekrana getireceği yeni dizisi Gül Masalı bu Pazar akşamı ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Dizi, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca’nın ve Isparta’nın önde gelen ailelerinden Atabey Ailesinin oğlu Toprak’ın aşk hikayesini anlatan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Gül Masalı’nda

-          Gülperi Özdemir

-          Erdem Kaynarca

-          Sarp Can Köroğlu

-          Bülent Düzgünoğlu

-          Gülçin Hatıhan

-          Arif Pişkin

-          Ayşenil Şamlıoğlu

-          Suat Sungur ve

-          Sait Genay rol alıyor.

Gül Masalı ilk bölümüyle 19 Haziran Pazar akşamı saat 20.00’da Atv’de seyirciyle buluşuyor.

16-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar