Ebru Şallı oğlunun ardından ilk kez konuştu!

Ebru Şallı oğlunun ardından ilk kez konuştu!
9 yaşındaki oğlu Pars'ı iki gün önce kaybeden ünlü manken Ebru Şallı oğlunun ardından ilk kez paylaşımda bulundu. Şallı oğluna hep yanında olduğunu yaptığı paylaşımla anlattı!

Ünlü maken Ebru Şallı'nın lenfoma kanseri olan ve yaklaşık bir yıldır tedavi gören 9 yaşındaki oğlu Pars geçen gün vefat etti. Oğlunun ölümü başta Şallı olmak üzere herkesi çok üzdü. Ünlü eski manken Ebru Şallı'nın Harun Tan'la evliliğinden olan oğlu Pars uzun süredir tedavi görüyordu. Hastanede cuma günü vefat eden Pars, Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ebru Şallı ve yakınlarının mezarlıktaki üzüntü dolu anları da basına yansımıştı. Harun Tan ve Ebru Şallı 9 yaşındaki Parsı birlikte son yolculuğuna uğurladı.

Şallı'nın paylaşımı yürekleri burktu!

Ebru Şallı, 'ponçik' diye sevdiği oğlunun mezar taşına da 'Ponçik sen benimlesin' yazdırdı. Şallı sosyal medya hesabından bugün de bir paylaşım yaptı. Ünlü manken Şallı, oğlu Pars'ın ardından bugün bir paylaşım yaptı. Şallı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, oğlunun hediyesi olan ve üzerine 'anniş' yazan bilekliği takarak, bebekliğinde çektiği fotoğrafıyla birlikte bir not paylaştı. Şallı'nın paylaşımına eklediği notta, "Ben hep yine annişinim senin… Ponciğim benimlesin hep" ifadelerini kullandı. Ebru Şallı'nın üzüntüsünü sosyal medyadan birçok kişi paylaşırken, birçok ünlü isim de taziye dileklerinde bulundu.

Harun Tan'la Ebru Şallı 2013 yılında boşandı

Ünlü manken Ebru Şallı, 2002 yılında işinsanı Harun Tan ile hayatını birleştirmiş ve 2013 yılına kadar evlilikleri devam etmişti. Şallı ve Tan çiftinin evliliklerinden Berre ve Pars isimli iki çocukları oldu. Ebru Şallı, katıldığı bir programda, oğlu Pars'ın bir süredir devam eden bir tedavisi olduğunu söylemişti. Şallı, herşeyin insanlar için olduğunu söyleyerek süreçten umutlu olduğunu ve kötü günleri atlatacaklarına inandığını söylemişti.

Şallı oğlunun hastalığından bahsetmişti!

Şallı o programda şu ifadeleri kullanmıştı; "Küçük oğlum da basketbol oynuyor. Onu da elimizden geldiğince yetiştiriyoruz ama bir hastalık durumumuz var. Bir tedavi sürecimiz oldu. 1 yıl gibi bir süreç geçirdik. Şu an durumu iyi ama onun okuluna ara vermemiz gerekti. Koşturmaca içinde bir yıl geçirdim. Her şey insanlar için, her şeyi yaşayabiliyoruz. Ben çok sabırlı bir insanım. Hep pozitif bir şekilde enerjiyi içten yükseltmek lazım." Ebru Şallı ve Harun Tan 9 yaşındaki oğulları Pars'ı ebediyete uğurladı. Biz de canlitv.com olarak kendilerine başsağlığı diliyoruz…

19-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar