Ebru Şallı Yürekleri Burktu!

Ebru Şallı Yürekleri Burktu!
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın… Ünlü manken Ebru Şallı geçtiğimiz ay kaybettiği oğlu Pars’ın mezarını Bayramda ziyaret edebilmek için yetkilerden izin talebinde bulundu.

Evlat acısı kolay unutulmuyor derler… Allah kimseye yaşatmasın derler... Evlat acısı en büyük acı derler… Bunu son bir aydır magazin dünyasını ve sosyal medyayı yakından takip edenler çok iyi öğrendi. Yaklaşık bir ay önce vefat eden ünlü manken Ebru Şallı’nın küçük oğlu Pars, Ebru Şallı’yla birlikte tüm Türkiye’yi derinden üzmüştü. Küçük Pars 9 yaşında lenf kanseri sebebiyle hayata veda edince Ebru Şallı adeta yıkılmış ve “Ponçik” diye hitap ettiği küçük oğlu Pars için günlerce yas tutmuştu. Hala acısı dinmeyen Ebru Şallı sık sık oğlunun Kilyos Mezarlığında bulunan mezarını ziyaret ettiği biliniyor. Ancak sokağa çıkma yasağı sebebiyle Ramazan Bayramı’nda Pars’ın mezarını ziyaret edemeyecek olan ünlü manken Ebru şallı yetkililerden yürekleri burkan bir talepte bulundu. İşte haberin detayları!

Talebi Yürek Burktu!

16 Nisan tarihinde lenf kanseri sebebiyle 9 yalındaki oğlu Pars’ı kaybeden ünlü manken Ebru şallı acısını adeta ilk günkü gibi yaşıyor. Ebru şallı hemen her gün oğlunun Kilyos Mezarlığında bulunan mezarını ziyaret ediyor. Ancak Ramazan Bayramı’nda bu ziyareti yapamayacak olması ve oğlunu ilk bayramında yalnız bırakacak olması Ebru Şallı’yı derin bir üzüntüye itti. Bunun üzerine Ebru şallı Ponçik diye hitap etiği oğlu pars’ı Ramazan Bayramı’nda yalnız bırakmamak için yetkililerden talepte bulundu. Özelikle sosyal medya kullanıcıları ve magazin basınında “en acı talep” olarak nitelendirilen bu talep herkesi derin bir üzüntüye sevk etti. Son olarak Ebru şallı anneler gününde bir paylaşımda bulunmuş ve “bana hep anneler günüydü ponçiğimin elinden” ifadelerini paylaşmıştı.

Mezar başından Ayrılmayan Köpek!

Bu arada Ebru Şallı’nın 16 Nisan’da 9 yaşında hayata veda eden oğlu Pars’ın mezarı başından bir köpeğin hiç ayrılmadığı öğrenildi. Ebru Şallı’nın da dikkatini çeken köpek bunun üzerine Ebru şallı tarafından korumaya alındı ve bakımı üstlenildi. Öbür taraftan Ebru Şallı’nın instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf ünlü mankenin acısının hep taze olduğunu gözler önüne serdi. Ebru şallı çiçek açan orkidesinin fotoğrafını paylaşarak “her çiçeğim yeniden açar bu sefer yavrusuyla açıyor” notunu düştü. Acısı halen taze olan Ebru Şallı’ya bizde sabırlar diliyoruz.

23-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar