Ebru Şallı'dan duygulandıran 23 Nisan paylaşımı!

Ebru Şallı'dan duygulandıran 23 Nisan paylaşımı!
Ünlü manken Ebru Şallı geçen hafta 9 yaşındaki oğlu Pars'ı toprağa vermişti. Şallı sosyal medya hesabından yaptığı 23 Nisan paylaşımı herkesi duygulandırdı.

Ünlü manken Ebru Şallı geçen Cuma günü 9 yaşındaki oğlu Pars'ı toprağa verdi. Acılı anne Şallı bugün sosyal medya hesabından bir payalaşım yaptı ve herkesi duygulandırdı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılması ile ulusal egemenlik bayramı olarak kutlanan ve Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan bu yıl koronavirüs sebebiyle evlerden ve balkonlardan kutlandı. Birçok aile evlerinin köşelerini ve balkonlarını bayrak ve balonlarla süsledi ve gün boyu sosyal medyadan paylaşımlar yapıldı. Ünlü manken Ebru Şallı ise oğlu Pars'la yaptığı bir 23 Nisan programını paylaştı.

Ebru Şallı'nın paylaşımı yürek burktu

Lenfoma kanseri sebebiyle yakalışık 1 yıl tedavi gören ve geçen hafta hayata gözlerini yuman Ebru Şallı'nın küçük oğlu Pars, hem ailesini hem de acı haberi öğrenen herkesi üzüntüye boğmuştu. İşinsanı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen Pars tedavi sürecini tamamlayamamış ve geçen cuma hayata veda etmişti. Kilyos'ta toprağa verilen Pars acısı hala yeni. Anne Ebru Şallı sosyal medya hesabından Pars'ın anılarıyla ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Bugün birçok annenin çocuğuyla sosyal medyada 23 Nisan paylaşımı yaptığı bir gün. Ebru Şallı'nın paylaşımı ise herkeste bir burukluk oluşturdu.

"Hep kutladık, hep"

Ebru Şallı oğlu ile katıldığı bir yemek programındaki görüntüleri paylaştı. "23 Nisan, Ulusal egemenlik ve cocuk bayramı kutlu olsun. 23nisanulusalegemenlikveçocukbayramı… Hep kutladık hep" notuyla paylaştığı videoda Şallı ve oğlu Pars yemek yapıyor ve sohbet ediyor. Şallı oğlu Pars Tan ile çok mutlu göründüğü video izleyen herkesi derinden etkiledi.

Pars'ın mezarı taşınacak mı?

Pars Tan vefatının ardından Kilyos Mezarlığı'nda defnedilmişti. Daha sonra ortaya atılan bir iddiada Pars'ın mezarının bir sene sonra Zincirlikuyu'da bulanan aile mezarlığına taşınacağı söylendi. Koronavirüs sebebiyle Pars'ın Kilyos'ta defnedildiği ve taşınacağı yönündeki iddialar ise Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş tarafından kesin bir dille yalanlandı. Akkuş katıldığı bir programda iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

23-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar