Ferhan Şensoy'dan sevindiren haber

Ferhan Şensoy'dan sevindiren haber
Usta oyuncu Ferhan Şensoy'dan sevindiren haber geldi. Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy sosyal medya hesabından babasının son halini paylaştı. Şensoy'un sağlık durumu nasıl?

Usta tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy iki gün önce hastaneye kaldırılmıştı. İç kanama nedeniyle hastaneye kaldırılan Şensoy'un sağlık durumu merak ediliyordu. Geçirdiği anjio sonrası oluşan komplikasyon nedeniyle hastanede tedavi gören Ferhan Şensoy'dan sevindiren haber geldi. Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy babasının son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Ailesi ve sevenlerini üzen rahatsızlık sonrası Şensoy'un sağlığına kavuşması herkesi sevindirdi.

Ferhan Şensoy'un sağlık durumu nasıl?

Usta oyuncu Ferhan Şensoy iç kanama şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Şensoy bir süre önce geçirdiği anjio sonrası gelişen komplikasyon nedeniyle Taksim Eğitim ve Araştrma  Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Babasının durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Derya Şensoy süreci anlatmıştı. Derya Şensoy, "Babam Ferhan Şensoy, geçen ay damarlarıyla ilgili geçirdiği bir operasyon sonrası bugün yara yerinde oluşan bir komplikasyon yaşadı. Şu anda sağlık durumu iyi. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz" ifadelerini kullanmıştı. Babası Ferhan Şensoy'la birlikte olduğu foroğrafı da yayınlayan Derya Şensoy, usta oyuncunun iyi olduğunu takipçileriyle paylaştı.

Ünlü tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy 1951 doğumlu. Birçok tiyatro, sinema ve dizi projesinde yer alan usta oyuncu 70 yaşında. Ferhan Şensoy geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süre önce anjio olmuştu. Geçirdiği operasyonun ardından yarasında gelişen komlikasyon iç kanama endişesiyle kontrol altına alınmıştı. Taksim Eğitim ve Araştrma  Hastanesi'nde tedavi altına alınan Şensoy yapılan müdahalelerin ardından yeniden sağlığına kavuştu.

Ortaoyuncular tiyatro topluluğunun da kurucusu olan Ferhan Şensoy sanat dünyasına katkılarıyla bilinen isimlerden biri. Ferhan Şensoy 1988 yılından 2004 yılına kadar ünlü televizyon programcısı Derya Baykal'la evli kalmıştı. Derya Şensoy ve Müjgan Ferhan Şensoy adında iki çocuğu bulunan Ferhan Şensoy başarılı bir sanat hayatına sahip. Ferhan Şensoy Kel Hasan Efendi'nin günümüze gelen Ortaoyuncuları Kavuğu'nun da sahibiydi. Münir Özkul'dan devraldığı kavuğu Ferhan Şensoy geçen aylarda vefat eden Rasim Özkul'a devretmişti.

04-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar