Ebru Yaşar Hatıra Ormanı Kuruyor

Ebru Yaşar Hatıra Ormanı Kuruyor
Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar bu yaz vereceği 6 açık hava konserinin geliriyle Eskişehir’de hatıra ormanı kuracağını belirtti.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ülkemizin hemen her yerinde ünlü isimler ya da yerel şarkıcılar konserler vermeye başladılar. Pandeminin bitmesiyle yeniden başlayan halk konserleri ülkenin hemen her yerinde insanların en büyük eğlencelerinden biri olmaya başladı. Aynı zamanda bu konserler birçok şarkıcı ve müzisyen içinde ek bir gelir kapısı anlamına geliyor. Büyük ve ünlü isimlerin hatırı sayılar rakamlara çıktıkları bu konserlerden gelen parayı bazı isimler ise farklı değerlendirmenin yoluna gidiyor. Ülkemizin ünlü isimlerinden biri olan ve özelikle genç kitlenin beğendiği ve hayranı olduğu şarkıcı Ebru Yaşar’da halk konserlerinden servet kazanan isimlerden biri. Ebru Yaşar son olarak ormanlarımızın yanmasına seyirci kalmayarak bu konuda bir adım atmaya karar verdi ve vereceği 6 açık hava konserinin geliriyle hatıra ormanı yaptırmak istediğini belirtti.

Ne Mutlu Beni Dinlemeye Gelenlere

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar 6 açık hava konserinin geliriyle Eskişehir’de hatıra ormanı kurmaya karar verdi. Ünlü isim hatıra oranı için vereceği konserlerin ilkini İstanbul Kuruçeşme’de verdi. Ünlü isim burada yaptığı açıklamada “Kuşadası gelecek, Ayvalık gelecek, Denizli, Bursa ve Bodrum sırayla gelecek. Biz bu akşam hep beraber beni dinlemeye gelen tüm misafirlerimizle beraber bir hatıra ormanı oluşturacağız. Aslında gelen bütün seyirciler bir Ebru yaşar konserinden ziyade hep beraber bir orman yaptığımızı yavaş yavaş duyacaklar ve çevreye katkıda bulunacaklar. Ne mutlu bana ne mutlu dinlemeye gelenlere” ifadelerini kullandı.

Eskişehir’de Hatıra Ormanı Kuracak

Ünlü şarkıcı daha sonra sahneye çıkarak iki saat boyunca en güzel parçalarını seslendirdi ve dinleyenlerine keyifli anlar yaşattı. Ebru Yaşar zaman zaman seyirciyle de sohbet etti. Ünlü isim hatıra ormanı ile ilgili olarak “sizlerden güç alarak sizlerin sevgisine ve gücüne sığınarak Eskişehir’de bir orman kurmaya karar verdim. Bu yaz yapacağım bütün konserlerle berabere hepimiz bu ormanın bir dalı, bir yaprağı, bir ağacı olduk. Yani gelecek nesillere ne bırakacağız? Çocuklarımıza ne bırakacağız? Nefesimiz ormanlar… Bu açık havalarda bunu o kadar iyi anlatıyor ki… İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız… Çok teşekkür ediyorum, sizler adına da kendim adına da çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

31-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar