Bandırma Füze Kulübünün Vizyon Tarihi Belli Oldu

Bandırma Füze Kulübünün Vizyon Tarihi Belli Oldu
Sinema severlerin merakla beklediği yerli filmlerden biri olan Tarihi - Biyografi ve Dram türündeki Bandırma Füze Kulübü filminin vizyon tarihi belli oldu.

Bugünlerde çekimleri devam eden ve daha önce çekilen ve son hazırlıklarını yapan pek çok film yeni sezonda vizyona girmek için gün saymaya başladı. Pek çok filmin vizyona gireceği önümüzdeki günlerde sinema severler adeta filme doyacak. Biyografi filmlerinden, komediye, korku filmlerinden dram ve aksiyona kadar pek çok filmin yakında vizyona girecek. Pandemi sürecinin ardından sinema salonlarının yeniden dolmaya başlayacağı bu dönemde vizyona girecek filmlerden birini de dönem filmi Bandırma Füze Kulübü adlı film oluşturuyor. Bir hayalin peşinden umutla koşan bir grup gencin hikayesini anlatan filmin çekimleri tamamlandı ve fragmanı yayınlanmaya başlandı. Vizyon tarihi de belli olan film önümüzdeki günlerde sinema salonlarında gösterime girecek. Tarihi, biyografi ve dram türünde işlenen film ekim ayında vizyona girecek ve sinema severlerin beğenisine sunulacak.

21 Ekim’de Vizyona Giriyor

Ömer Faruk Sorak tarafından rejisi yapılan ve Mert Dikmen, Ayberk Olgay ve Mustafa Uslu tarafından senaryosu kaleme alınan Bandırma Füze Kulübünün fragmanları yayınlanmaya başlandı. 21 Ekim tarihinde vizyona girecek olan film şimdiden merak ve heyecanla beklenmeye başlandı. Sezonun en iddialı filmlerinden olan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Bandırma Füze Kulübü şimdiden heyecanla beklenmeye başlandı. Kısıtlı imkanlarla, karşılaştıkları tüm engellere rağmen gökyüzüne füze göndermeyi hayal eden ve bu hayalleri için her şeyi yapan bir grup Bandırmalı gencin hikayesini anlatan Bandırma Füze Kulübü 21 Ekim’de sinema severlerle buluşacak. Dram ve macera türünde olan film için geri sayım başladı.

Bandırma Füze Kulübü Oyuncuları Kimler?

Ömer Faruk Sorak tarafından yönetilen ve tarihi ve dram türünde ele alınan gerçek, yaşlanmış bir hikayeden yola çıkılarak hazırlanan Bandırma Füze Kulübü adlı film birbirinden ünlü isimleri bir araya getirdi. Alina Boz ile Deniz Can Aktaş’ın başrolünde yer aldığı filmde ayrıca

-          Alina Boz

-          Deniz Can Aktaş

-          Erkan Kolçak Köstendil

-          Aslı Bekiroğlu

-          Görkem Sevindik

-          Bülent Alkış

-          Altan Erkekli

-          Öykü Gürman

-          Tolga Canbeyli

-          Bahtiyar Ergin

-          Gökhan Yıkılgan

-          Nizam Namidar ve

-          Ahmet Saraçoğlu rol alıyor.

31-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar