Gönül Dağı’ndan Ayrılan Oyuncu Geri Dönüyor

Gönül Dağı’ndan Ayrılan Oyuncu Geri Dönüyor
TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen başarılı ve reytingi bol dizi Gönül Dağı’nın sevilen oyuncusu Eser Eyüboğlu 3. Sezonda da diziye devam ediyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve son iki sezondur cumartesi akşamlarının en çok seyredilen dizisi olma başarısını elinde bulunduran dram ve aile türündeki dizi Gönül Dağı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Haziran ayında sezon arası veren başarılı dizi ağustos ayının ortalarında 3. Sezon için sete çıkmaya hazırlanıyor. 66. Bölümüyle birlikte 3. Sezona merhaba diyecek olan dizide bugüne kadar birbirinden ünlü isimler yer aldı ve ayrıldı. Dizinin çekirdek kadrosundan çok az ayrılık yaşanırken son olarak diziden ayrıldığını duyuran başarılı oyuncu Eser Eyüboğlu diziye geri dönme kararı aldı. Dizinin en renkli ve eğlenceli karakterlerinden biri olan ve özellikle dizide hikaye gereği seslendirdiği şarkılarla büyük beğeni toplayan oyuncunun geri dönecek olması hem oyuncunun sevenlerini hem de dizinin seyircisini mutlu etti.

Selami Ferses Geri Döndü

Köprü Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve bugüne kadar elde ettiği reytinglerle cumartesi akşamının en çok izlenen dizisi olma başarısını elinde bulunduran başarılı dizi Gönül Dağı’nın sevilen karakteri Selami Ferses’in hikayesi 3. Sezonda da devam edecek. Selami Ferses karakterine hayat veren başarılı oyuncu Eser Eyüboğlu geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamayla diziden ayrıldığını duyurmuş ve 3. Sezonda yer almayacağını açıklamıştı. Dizinin en çok sevilen karakterlerinden olan Selami Ferses karakterine hayat veren usta ismin diziden böyle ansızın ayrılması herkesi derinden üzmüştü. Oyuncunun ajansı Eser Eyüboğlu’nun sahne çalışmalarına ağırlık vereceğini ve yeni projelerde yer alacağını belirterek oyuncunun diziden ayrılacağını belirtmişti. Oyuncunun sevenleri ve dizi seyircisi Selami’nin diziden ayrılacak olmasıyla hayal kırıklığına uğrarken son gelen bilgiler başarılı oyuncunun diziye devam edeceğini gösteriyor.

Yeni Sezonda Görüşmek Üzere

Bütün bu gelişmeler yalanırken Köprü Film ile oyuncu Eser Eyüboğlu ve ajansı arasında görüşmeler sürmeye devam etmişti. 3. Sezon için hazırlıklarını sürdüren Köprü Film dizinin sevilen karakterini hikayenin içinde tutabilmek için büyük çaba harcayarak görüşmelere devam etti ve sonunda oyuncu ile yeniden anlaşmaya varıldı. Bunun üzerine Eser Eyüboğlu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Gönül Dağı’na devam edeceğini duyurdu. Eser Eyüboğlu yaptığı paylaşımda “Gönül Dağı’nı özleyenler elini kaldırsın. Yeni sezonda görüşmek üzere” ifadelerini kullandı. Eskişehir’de çekimleri devam eden dizinin yeni sezonda da aynı başarıyı göstermesi için çalışmalarını hızlandıran Köprü Film yeni hikaye ve yeni karakterlere 3. Sezonda da ağırlık vermeyi sürdürecek. Dizinin 3. Sezon çekimleri ağustos ayında başlayacak.

31-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar