MasterChef Türkiye’nin Final tarihi Belli Oldu

MasterChef Türkiye’nin Final tarihi Belli Oldu
Uzun ve heyecanlı süren haftalardan sonra MasterChef Türkiye’de sezon finaline gelindi. 16 adayla başlayan yarışmada final haftasına 4 yarışmacıyla giriliyor.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin heyecanla ve ilgiyle izlediği MasterChef Türkiye’de final tarihi belli oldu. Yaklaşık 4 aydır ekranlarda olan ve yaz ortasından beri seyirciyi ekranlara bağlayan yemek yarışma programı MasterChef’te sona gelindi. Binlerce adayın arasından seçilen ve yarışmada olmaya hak kazanan 16 adayla uzun haftalardır kıran kırana bir yarışmayı seyirciye sunan programda final haftasına girildi. 16 aday arasından finale kalan 4 adayın son kez kozlarını paylaşacağı ve birinin sezonun şampiyonu olacağı yarışma aynı zamanda kanalın da en çok ilgi gören yapımları arasında yer alıyor. Son olarak Dilara’nın elenmesiyle son dördün belli olduğu program 14 Ocak Cuma akşamı son kez ekranlara gelecek ve bu programda sezonun şampiyonu belli olacak.

Final 14 Ocak Cuma Akşamı

Tv 8 ekranlarının en çok sevilen yapımlarından biri olan ve jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın yer aldığı MasterChef Türkiye’de bir sezonun daha sonuna gelindi. 16 yarışmacıyla başlayan ve kıran kırana geçen yarışma programında elemeler sonrasında son dört isim finale kaldı. Birbirinden başarılı ve yetenekli yarışmacıların yer aldığı programda her hafta sonu bir yarışmacı yarışmaya veda etti ve sonunda final bölümüne gelindi. Sergen, Hasan, Tahsin ve Eren’in son kez kozlarını paylaşacakları yarışma programının yarı finalinin 13 Ocak Perşembe akşamı seyirciyle buluşacağı, 14 Ocak Cuma akşamı ise final bölümüyle son kez ekrana geleceği öğrenildi. Daha önceki senelerde final bölümünün canlı olarak yayınlandığı programda bu sene de aynı uygulamanın yapılıp yapılmayacağı ise şimdilik bilinmiyor. Programın finalinde Sergen, Hasan, Emre ve Tahsin sezonun şampiyonu olmak için yarışacak ve ter dökecekler. Programın yayın saati ise 20.00.

15 Ocak’ta Survivor All Star Başlıyor

Öbür taraftan MasterChef Türkiye’nin 14 Ocak Cuma akşamı final bölümüyle ekrana gelmesinin ardından programın yerine yine kanalın çok sevilen yarışma programlarından Survivor Türkiye ekrana gelmeye başlayacak. MasterChef Türkiye biter bitmez başlayacak olan Survivor Türkiye bu sezon Survivor All Star formatıyla seyirciyle buluşacak. Seyirciler şu an her iki programı da heyecanla beklemeye başladılar.

08-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar