Ebru Yaşar'dan sevindirici haber geldi

Ebru Yaşar'dan sevindirici haber geldi
Aracından inerken dizinin üzerine düşen Ebru Yaşar hayranlarını endişelendirmişti. Apar topar ameliyata alınan ünlü şarkıcı sağlık durumunu paylaşarak hayranlarını mutlu etti.

Son günlerde konserden kosere koşan Ebru Yaşar'a nazardeğdi. Düşüp diz kapağını kıran ünlü sanatçı hemen ameliyata alındı. Hayranlarını korkutan şarkıcı Ebru Yaşar'dan sevindirirci haber geldi. Şarkılarıyla sosyal medyada gündem olan Ebru Yaşar kimdir? Şimdi detaylar

Ebru Yaşar'dan sevindirici haber geldi

Dün talihsiz bir kaza geçiren ve aracından inerken dizinin üzerine düşen ünlü şarkıcı Ebru Yaşar hayranlarını endişelendirmişti. En yakın hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı apar topar ameliyata alındı. Durumunu sosyal medyadan paylaşan ünlü şarkıcı sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyerek hayranlarını mutlu etti. 

Tüm dostlarıma teşekkür ederim

Diz kapağını kıran Ebru Yaşar, derhal hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. Başarılı bir ameliyat geçiren ve bünyesi kuvvetli olduğu için çabuk toparlayan Ebru Yaşar, endişeyle bekleyen hayranlarını sevindiren bir paylaşım daha yaptı. Sevenleriyle sosyal medya hesabından duyuran ünlü şarkıcı dua eden herkese teşekkür ederek son durumunu paylaştı.  "Sevenlerim, dostlarım. Kırılan dizim için yapılan ameliyatım başarı geçmiş. Arayan, mesaj atan tüm dostlarıma teşekkür ederim. Tarifsiz bir acı yaşadım ama daha iyiyim. Bu vesileyle katılmak üzere söz verdiğim tüm organizasyonlarım için de üzgünüm. Sağlıklı günlerde buluşmak üzere..." 

Ebru Yaşar kimdir?

1978 Ankara doğumlu şarkıcı, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği mezunudur. İbrahim Tatlıses‘in desteği ile çıkardığı “Seni Anan Benim İçin Doğurmuş” adlı şarkısıyla bir anda yıldızı parlayan Ebru Yaşar, Magazin Gazetecileri Derneğinden “Yılın Kadın Sanatçısı” ve “Yılın Şarkısı” ödüllerini aldı. Ebru Yaşar, Sezen Aksu‘nun bir parçasını Türkçe, Kürtçe ve Arapça okuyarak bir ilke imza attı. Ebru Yaşar, işadamı Necat Gülseven ile evlidir.

Ödülleri :

1995 – Magazin Gazetecileri Derneği (MGD)Yılın Kadın Şarkıcısı
1999 – 6. Kral TV Video Müzik ÖdülleriArabesk-Faztazi En İyi Bayan
1999 – 6. Kral TV Video Müzik ÖdülleriEn İyi Beste (Seni Anan Benim İçin Doğurmuş)
1999 – 6. Kral TV Video Müzik ÖdülleriEn iyi şarkı (Seni Anan Benim İçin Doğurmuş)
2003 – İstanbul FMYılın En Çok İstek Alan Şarkısı (Yeminim var)

Albümleri :

1995 – Bu Sahilde
1997 – Sevenler Ölmez
1999 – Seni Anan Benim İçin Doğurmuş
2003 – Aşkımız Buraya Kadar
2006 – Yeşillenirim
2008 – Seviyorum Seni
2011 – Delidir
2012 – Ağlayamıyorum (Tekli)
2013 – Sanat-ı Ebru
2014 – Cumartesi (Tekli)
2017 – Haddinden Fazla

09-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler