Game of Thrones'tan öncesini konu alan House of the Dragon ne zaman çıkacak?

Game of Thrones'tan öncesini konu alan House of the Dragon ne zaman çıkacak?
Game of Thrones'un uzun zaman öncesinde geçen House of the Dragon dizisi ne zaman çıkacak? Merak edilen dizinin yayın tarihi.

Game of Thrones evreninde geçen HBO dizisi House of the Dragon için geri sayım devam ediyor. Dizinin başlamasını bekleyen seyirciler dizinin ne zaman çıkacağını merak ediyor.

Amerikalı yazar George R. R. Martin'in kaleme aldığı A Song of Ice and Fire roman serisinden televizyona uyarlanan HBO dizisi Game of Thrones, 8 sezon boyunca televizyona damga vurmayı başardı. Ekrana geldiği dönemde rekorlara imza attı ve yüz milyonlarca seyirci tarafından izlendi. 2019 yılında ekranlara veda eden dizinin ardından vakit kaybetmeden Game of Thrones evreninde geçen House of the Dragon dizisi için çalışmalara başlandı. Game of Thrones'un yaklaşık 200 yıl öncesini konu alan House of the Dragon, dijital platform HBO Max'te yayınlanacak.

House of the Dragon ne zaman çıkacak?

House of the Dragon dizisinin ne zaman başlayacağı diziyi heyecanla bekleyenler tarafından merak ediliyor. House of the Dragon, 2022 yılının bahar ya da yaz aylarında yayınlanacak. HBO Max'ten izlenebilecek. Tüm dünyada milyonlarca üyesi bulunan HBO Max'in 2022 yılı içerisinde Türkiye'de hizmet vermeye başlaması bekleniyor.

House of the Dragon konusu

House of the Dragon, Demir Taht'ın Targaryen hakimiyeti altında olduğu dönemde geçiyor. Ejderhaların Dansı olarak adlandırılan Targaryen iç savaşı ekrana taşınacak. Beşinci Targaryen kralı Viserys I, ölümününe yakın tahtı en büyük oğlu Aegon yerine Rhaenyra'yı varisi olarak seçer. Kralın ölmesinin ardından Targaryen Hanesi ikiye bölünür ve bu tüm Westeros'u da ikiye böler. Westeros'taki haneler de kraliyet ailesinin iki sancağı altında toplanır. İki kardeş onlarca ejderhası ve binlerce askerden oluşan askeriyle taht için ateş ve kan içeren ölümcül bir savaşa tutuşurlar.

House of the Dragons dizisinin oyuncu kadrosunda Paddy Smith, Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Matt Smith, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Sanoyo Mizuno, Fabien Frankel, Graham McTavish, Ryan Corr, Jefferson Hall, David Horovitch, Matthev Needham, Bill Paterson, Gavin Spokes, Wil Johnson, John Macmillian, Theo Nate ve Savannah Steyn yer alıyor. Game of Thrones dizisine müzikleriyle damgasını vuran Ramin Djavadi bu dizinin de müziklerini yapacak.

09-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar