Ebru Yaşar'dan şok eden estetik itirafı!

Ebru Yaşar'dan şok eden estetik itirafı!
Ebru Yaşar'dan şok eden estetik itirafı! Ebru Yaşar estetiği ile ilgili konuştu. Ebru Yaşar'dan İbrahim Tatlıses açıklaması

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar ile ilgili çarpıcı açıkmalar. Ebru Yaşar'dan şok eden estetik itirafı! Ebru Yaşar'dan estetik itirafı. Ebru Yaşar şarkıları dinle. Ebru Yaşar'dan İbrahim Tatlıses açıklaması. Ebru Yaşar kimdir?

Ebru Yaşar'dan şok eden estetik itirafı!

Snop Magazin Dergisi'nin Mayıs Haziran sayısına konuk olan Ebru Yaşar şok eden açıklamalarda bulundu. Yaşamı ile ilgili açıklamalarda bulunan Ebru Yaşar, estetikli haliyle ilgili şaşırtan sözler söyledi. İşte Ebru Yaşar'ın açıklaması;
'Eski halimle gündeme gelmek beni rahatsız etmiyor. Hatalarımız, sevaplarımız ve değişimlerimizle göz önünde olmamız çok normal. Kim ne derse desin eski halimi de çok seviyorum. Değişmeyip yerimde saysaydım o zaman yüzüme bakılmazdı. Değiştiğim için mutluyum' dedi.
Röportajıma devam eden Ebru Yaşar, ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ile yıllar boyunca süren küslüğü ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ebru Yaşar, 'İbrahim Bey ile uzun yıllar aynı sahneyi paylaştık. Ancak en önemlisi uzun yıllar ticaret yaptık. Bu ticaret tek taraflıydı. Çoğu zaman İbrahim Bey kazanıyordu. Bu yüzden büyük kırgınlıklar oldu.

Daha sonra İbrahim Bey talihsiz bir olay yaşadı. Aradan geçen uzun yılların ardından İbrahim Bey beni İbo Show'a davet etti. Program vesilesiyle barıştık. Kırgınlıkların bir ömür boyu sürmesi doğru değil. Kırgınlıkları unutmak lazım' dedi. Ayrıca açıklamalarına devam ettiği sırada pandemi dönemi nedeni ile 1 yıldır para kazanamadığını ve sanatçıların yaşadığı zorlukları ifade eden Ebru Yaşar, hayranları ile iletişimini kesmemek adına albüm ve singlelarına devam etmeye çalıştığını belirtti.

Ebru Yaşar kimdir?
8 Ağustos 1977 yılında dünyaya gelen Ebru Yaşar, Adana doğumludur. Eğitimini İTÜ Türk Sanat Müziği bölümünde eğitimini tamamlayan Ebru Yaşar, ilk olarak Bu Sahilde adlı ilk albümünü çıkarmıştır. 1999 yılında İbrahim Tatlıses öncülüğünde 'Seni anan benim için doğurmuş' albümünü çıkarak ün kazandı. Bu şarkı ile başarısını kanıtlayan Ebru Yaşar'ın albümü 1 yıl içerisinde en çok satan albüm oldu. Sayısız albümü ve ödülleri vardır. 2015 yılında Necati Gülseven ile dünya evine giren Ebru Yaşar'ın iki tane çocuğu vardır.

05-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar