Ebu Gündeş Boşandı

Ebru Gündeş Boşandı
Müzik dünyasının ünlü isimlerinden Ebru Gündeş son zamanlarda magazin basınında sıkça yer alıyordu. Ünlü isim bugün eşi Reza Zarrab ile resmen boşandı.

Magazin dünyası ve sosyal medya son haftalarda Ebru Gündeş ve Reza Zarrab hakkında hemen her gün bir haber yazıyor, çiziyor ya da yorumluyor. Ünlü şarkıcının eşi Reza Zarrab uzun süredir Amerika’da yaşıyor ve Ebru Gündeş’te zaman zaman eşinin yanına gidip geliyordu. Ancak son zamanlarda basın yayın organlarında ve magazin basınında yer alan bazı iddialar Reza Zarrab ile Ebru Gündeş arasında soğuk rüzgarların esmesine sebep oldu. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş geçtiğimiz ay Bodrum Aile Mahkemesine başvurarak 11 yıldır evli olduğu eşi Reza Zarrab’a boşanma davası açtı. Ebru Gündeş mahkemeye verdiği dilekçede “evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçe göstererek dava açmıştı. Çekişmeli olarak başlayan boşanma davası daha sonra Reza Zarrab’ın boşanmayı kabul etmesiyle anlaşmalı boşanmaya dönüştü. Böylece davanın uzun zaman alması ihtimali ortadan kalkmış oldu.

Tek Celsede Boşandılar

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile Amerika’da yaşayan eşi Reza Zarrab arasındaki 11 yıllık süren evlilik tek celsede bitti. Geçen ay mahkemeye başvurarak boşanma davası açan Ebru Gündeş ile Reza Zarrab arasındaki anlaşmalı boşanmanın davası bugün görüldü ve çiftin 11 yıllık süren evliliği bitti. İstanbul’da görülen dava sonunda mahkeme çiftin boşanmasına karar verdi. Mahkeme çiftin çocukları olan 10 yaşındaki Alara’nın ise velayetini annesi Ebru Gündeş’e verilmesine hükmederken aynı zamanda Alara’nın babasıyla görüşmesine de hükmetti. Bu kararın ardından Ebru Gündeş kızı Alara’yı alarak Amerika’ya babasının yanına götürdü. Amerika’ya kızını götüren Ebru Gündeş’in burada bir otelde konakladığı belirtildi.

Ebru Gündeş Kimdir

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş 12Ekim1974 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından müziğe ilgi duyan Ebru Gündeş müzik dünyasına adım attı. Ünlü şarkıcı ilk albümünü 1993 yılında Tanrı Misafiri adıyla yaptı. Bu albüm sevenleri tarafından büyük beğeniyle karşılaşınca daha sonra yeni albümleri yaptı.1999 yılında yeni bir albümünün tanıtım toplantısında beyin kanaması geçiren ünlü isim uzun bir süre müzik dünyasından ve sevenlerinden uzak kaldı. Pek çok albüme imza atan ve aynı zamanda televizyon programları yapan Ebru Gündeş son olarak Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye adlı programda jüri üyeliği yapmıştır.

08-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar