Savaşçı kadrosuna 6 yeni isim katıldı

Savaşçı kadrosuna 6 yeni isim katıldı
Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Fox Tv'de 5. Sezonu yayınlanan Savaşçı dizisi heyecanlı operasyonlarla karşınızda olacak. İşte Savaşçı'ya katılan isimler

Aksiyon ve heyecan dolu dizilerden biri olan Savaşçı, oyuncu kadrosunu genişletiyor. Birçok başarılı oyuncunun yer aldığı Savaşçı dizisine 6 yeni isim daha katıldı. Fox Tv'de cumartesi akşamları yayınlanan Savaşçı Limon Yapım imzası taşıyor. Başrollerde Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç ve Tamer Karadağlı'nın yer aldığı Savaşçı kadrosuna yeni karakterler eklendi. 5 sezondur ilgiyle izlenen Savaşçı dizisine Beyza Eren, Yener Gürsoy, Selim Erdoğan, Emre Fakıoğlu, Furkan Ak, Orhan Gediz dahil oldu.

Savaşçı dizisine 6 yeni oyuncu

Limon Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan Savaşçı dizisi uzun bir hazırlık döneminin  ardından 5 sezonuyla seyirciyle buluşmaya başladı. Hayri Aslan'ın yapımcılığını üstlendiği Savaşçı dizisinin senaryosu Süleyman Çobanoğlu tarafından hazırlanıyor. Bir kahramanlık hikayesinin anlatıldığı Savaşçı dizisinin yönetmen koltuğunda Eray Koçak ve Osman Taşçı oturuyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu sahneleriyle her hafta izleyiciden tam not alan Savaşçı kadrosuna yeni katılan 6 isimle daha da güçlendi.

Savaşçı dizisindeki yeni karakterler kimler?

Savaşçı dizisi 8 Mayıs Cumartesi akşamı 104. Bölümüyle ekranda olacak. Savaşçı kadrosuna yeni dahil olan isimler ise 106. Bölüm itibarıyla ekrana gelecek. Beyza Eren, Yener Gürsoy, Selim Erdoğan, Emre Fakıoğlu, Furkan Ak, Orhan Gediz yeni karakterlerle ekranda olacak. Savaşçı'da Furkan Ak Bektaş'ın kardeşi olan Alper Subaşı olarak, Yener Gürsoy Türkiye'ye gönderilmiş Çakal isimli bir terörist olarak ekrana gelecek. Selim Erdoğan Şiyar adlı örgüt liderini, Emre Fakıoğlu Çakal'ın işbirlikçisi Artin karakterini canlandıracak. Beyza Eren ve Orhan Gediz ise ailesini terör saldırısında kaybetmiş Türkmen kardeşler olarak seyirci karşısına çıkacak. Savaşçı dizisi yeni oyuncu ve yeni hikayelerle ekrana gelmeye devam ediyor.

Çekimleri Eskişehir'de yapılan Savaşçı yeni sezon bu akşam 104. Bölümü ile ekranda olacak. Savaşçı 104. Bölümde Albay Oktay Göktürk Mösyö'nün adamlarının elinden kurtulmayı başarsa da Babası Gündüz Bey'in karşısına çıktığında büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak. Yeni olayların ve ilişkilerin ortaya çıkacağı Savaşçı 104. Bölüm merakla bekleniyor.

08-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar