Ece Üner Çileden Çıktı

Ece Üner Çileden Çıktı
Kanal D ekranlarında Ece Üner İle Susma Programı’nda yine büyük olaylar yaşandı. Sunucu Ece Üner Programda adeta çileden çıktı.

Bu sezon başında uzun yıllar boyunca çalıştığı Show Tv Ana Haber Bülteni sunuculuğu ve direktörlüğü görevinden istifa ederek Kanal D’ye geçen Ece Üner’in programda yaşadıkları bir kez daha magazin basını ve sosyal medyanın gündeminde yerini aldı. Bu sezonun başında programında yaşanılanlar sebebiyle uzun süre konuşulan ünlü ismin her programı olaylı geçiyor. Tüm diğer kanallar gibi kayıp, ölüm, kaçırılma ve benzeri sansasyonel konuları gündemine taşıyan ünlü isim programına çıkardığı taraflarla uzun uzun konuyu irdeleyerek bir sonuca varmaya çalışıyor. Ece Üner İle Susma adını taşıyan ve Kanal D’nin gün içindeki en önemli yapımlarının başında gelen kuşak programın son bölümünde yine olaylı bir program yaşandı. Programda uzun süredir tartışan eski karı koca Naime ile Ali arasında yaşananlar seyirci tarafından da merakla takip ediliyor. Son olarak iki ismin programda yüzleşmelerinde adeta kıyamet koptu.

Ece Üner Programda Çileden Çıktı

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen ve seyircinin heyecanla ve merakla takip ettiği Ece Üner İle Susma programında yine büyük olaylar yaşandı. Programda Naime ile Ali arasında yaşanılan anlaşmazlıklar son programda tavan yaptı. İki ismin yüzleştiği bölümde Naime ve Ali çocukları üzerinden pazarlık yapınca olanlar oldu. Ali eşi Naime’ye tek bir şartla çocukları gösterebileceğini söyledi ve “eğer bana iftira attığını söylersen çocuklarını istediğin günde istediğin saatte sana gösteririm” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine program sunucusu Ece Üner adeta çileden çıktı ve çocuklar üzerinden pazarlık yaptırmayacağını ifade ederek çok sert konuştu.

Çocuklar Mal Değil

Ece Üner program konuğu Ali ile Naime arasında yaşanılanlara kayıtsız kalamadı. Ali’nin eşine çocukları üzerinden şart koşmasına çok öfkelenen Ece Üner çocuklar mal değil ifadelerini kullandı. Ece Üner “Bu bir tehdittir. Çocuklar üzerinden pazarlık edemeyiz. Bunu asla kabul etmiyorum. Çocuk mal değil. Nasıl oluyor çocuklar için canımı kanımı veririm, ben de bu çocukların sağlıklı ortamda büyümesi için Türkiye’deki bütün bu mağdur edilen çocuklar için canımı kanımı veririm. Çocuk deyince benim sinirlerim kalkıyor. Hiçbir şekilde ortaya koyamazsınız çocukları” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu çok sert tepkisi sosyal medyada bir anda gündem oldu.

22-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar