Ece Üner ile Susma İlk Bölümüyle Ekrana Geliyor

Ece Üner ile Susma İlk Bölümüyle Ekrana Geliyor
Kanallar yeni yayın dönemini açmaya başlıyor. Kanal D 9 Ağustos Pazartesi günü yeni yayın dönemini yeni programı Ece Üner ile Susma programı ile başlıyor.

Televizyon ekranları yeniden şenlenmeye başladı. Kanallar ilkönce kuşak programlarını seyirciyle buluşturmaya başladı. Gün içinde kanalların en büyük taşıyıcı programları olan kuşak programları son zamanlarda daha çok realty show tarzında ele alınıyor. Hayatın içinde yer alan ve yaşanmış ve halen yaşanıyor olan hikayeleri seyircisiyle buluşturan bu programlar daha çok kayıp, cinayet ve benzeri olayları ele alıyor. Seyirciyi ekrana kilitlemeyi amaçlayan programlar son yıllarda artarken seyircide oldukça heyecanlı bir şekilde bu programları seyrediyor. Kanal D ekranları da 9 Ağustos tarihi itibariyle bu programlardan biriyle seyirciyi buluşturmayı amaçlıyor. Bir zamanların başarılı ana haber sunucusu Ece Üner’in hazırlayıp sunacağı program yeni yayın döneminde Kanal D’nin en iddialı programlarından biri olmaya aday gibi görünüyor. Programın ilk bölümü 9 Ağustos Pazartesi saat 16.00’da ekrana gelecek.

İddialı Bir Program

Kanal D ekranlarında yayınlanacak Ece Üner ile Susma bu sezonun en çok merak edilen kuşak programlarından biri. Show Tv ana haber sunuculuğundan istifa edip Kanal D’de kuşak programı yapmaya karar veren Ece Üner programını anlattı. Ece Üner “gerçek hayatta iç çekmeye bile imkanı olmayanlar bu programda kükreyebilsin, hakkını arayabilsin, kendisine acı çektirenden hesap sorabilsin istiyorum. İnsanların en çok ihtiyacı olan şey seslerini duyurmak. Onları duymak ve seslerini duyurmak istiyorum. Başkası için bir şey yapmadan yaşamanın ne anlamı var? Ve şimdi yapmayacaksam ne zaman” ifadeleriyle yeni programını anlatıyor.

Ece Üner ile Susma

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Ece Üner ile Susma programı 9 Ağustos saat 16.00’da ekrana gelecek. Yapımcılığını Bloom Medya’nın üstlendiği programda deneyimli haberci, insanların yaşamında içinden çıkamadığı çaresiz kaldığı olaylara çözüm arayacak. Programda çarpıcı olaylar tüm yönleriyle gün yüzüne çıkacak, konuşulmayanlar konuşulacak. Gündüz kuşağına yeni bir soluk getirecek olan Ece Üner ile Susma realty show formatında hazırlanıyor. Program kanalın aynı zamanda gün içindeki en iddialı ve reyting beklediği program. Kanal D Ece Üner ile Susma programı ile rakiplerine fark atmayı amaçlıyor. Ece Üner ile Susma9 Ağustos Pazartesi saat 16.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor.

08-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar