Zeynep Korel Annesinden Şikayetçi Olmuştu! Mahkemeden Hülya Darcan Kararı

Zeynep Korel Annesinden Şikayetçi Olmuştu! Mahkemeden Hülya Darcan Kararı
Magazin basınında uzun süre konuşulan ünlü isimler Zeynep Korel ve Hülya Darcan arasında yananlar sonunda karara bağlandı.

Magazin basınında ender görülen tartışma ve sonrasında savcılık ve mahkeme olaylarından biri bugün karara bağlandı. Anne kız arasında yaşananların ardından yaşanan mahkeme süreci sonunda tamamlandı ve ünlü isimler Zeynep Korel ile annesi Hülya Darcan arasında görülen tehdit ve hakaret davası sonuçlandı. Zeynep Korel’in kendisine hakaret ettiği ve tehdit ettiği gerekçesiyle şikayet ettiği annesi ile olan davasında karar açıklandı ve somut bir delile ulaşılamadığı gerekçesiyle kovuşturmaya gerek olmadığına karar verildi. Böylece anne kız arasında yaşanan tartışma ve tehdit iddiaları üzerine yaşanan mahkeme süreci tamamlanmış oldu.

Zeynep Korel İfadeye Gelmedi

Anne kız arasında yaşanan tartışmalar ve tehdit ve hakaret iddiaları üzerine yaşanan gelişmeler sürerken savcılık Zeynep Korel’in iddiası ve şikayeti üzerine soruşturma başlatmış ve gerekli çalışmalara başlamıştı. Sonunda savcılık kararını verirken “alınan tanık ifadesi, Zeynep Korel’in iddialarını doğrulamamaktadır. Zeynep Korel ile avukatı tanık ifadesine karşı beyanda bulunması için defalarca çağrılmıştır. Birçok kez kolluk birimlerine müzekkere yazılmış ancak taraflar ifade vermeye gelmemiştir. Zeynep Korel’in yurtdışında ikamet etmesi nedeniyle dosyası sürüncemede kalmıştır. Yapılan inceleme sonucunda Zeynep Korel’in iddialarını destekleyen objektif bir tanık, kamera kaydı ya da başka bir delile ulaşılamamıştır. Darcan hakkında kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Neler Olmuştu?

Ünlü isimler Zeynep Korel ile annesi Hülya Darcan arasında yaşanan tartışmalar ve gerilim uzun süre magazin basınında yer almıştı. Zeynep Korel babası Tanju Korel’in ölümünün ardından mahkemeye başvurarak mirasçıların tespitini istemişti. Mahkeme Tanju Korel’in mirasının iki payını anne Hülya Darcan ve geriye kalan üçer payını da kardeşler Zeynep Korel, Bergüzar Korel’e bölüştürmüştü. Zeynep Korel daha sonra payına düşeni almak için dava açmıştı. Mahkemeye verilen dilekçede “Zeynep Korel mirasla ilgili haklarının verilmediğine dair basına açıklaması yapmıştır. Oysa Hülya Darcan davacıya bir zorluk çıkarmamıştır. Davacı da bir talepte bir talepte bulunmamıştır. Davacının talep ettiği üzere biz de malların satılıp paylaşılmasını istiyoruz” ifadeleriyle mahkeme süreci başlamışı. Bundan sonra neler yaşanacağını ve anne kız arasında neler yaşanacağını zaman gösterecek

21-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar