Oyuncu Ece Uslu’dan Aile Dizisi Yorumu

Oyuncu Ece Uslu’dan Aile Dizisi Yorumu
Show Tv ekranlarında yeni başlayan dizilerden biri olan Aile dizisine bir övgüde sektördeki ünlü oyunculardan Ece Uslu’dan geldi.

Son günlerin dönemlerin en başarılı dizileri arasına adını yazdırmayı başaran ve henüz 3 bölüm yayınlanan Ailem dizisi sektörde bulunanlar ve seyirci tarafından oldukça beğenildi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin bulunduğu Aile dizisi reytinglerde de oldukça başarılı sonuçlar aldı ve Show Tv’nin Salı akşamları en büyük kozu oldu. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanan dizi sektörün yanı sıra seyirciden de tam not aldı. Oldukça başarılı bir iş olarak sektöre adını yazdıran dizinin senaristi Hakan Bonomo’da geçtiğimiz günlerde psikiyatrist ve aile danışmanı alanında çalışan bir profesörden de tebrik mesajı almıştı. Şimdi de dizi sektöründe yer alan ünlü ve güzel oyuncu Ece Uslu Aile dizisi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaparak diziyi övdü.

Ece Uslu’dan Mesaj Var

Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve geçtiğimiz Salı akşamı üçüncü bölümüyle ekrana gelen yeni dizi Aile aldığı reytinglerle bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. Reytingler kadar aldığı beğeni ve yorumlarla da adından söz ettiren Aile dizisiyle ilgili bir beğeni de ünlü oyuncu Ece Uslu’dan geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ünlü oyuncu Ece Uslu “yaklaşık 9 – 10 senedir asla ve asla dizi izleyemiyorum. Mesleki deformasyon da diyebiliriz. Aile dizisindeki tüm ekibi tebrik ediyorum. Böyle hikayeleri kanallarda daha çok görmek ümidiyle” ifadelerini kullandı. Ayrıca ünlü oyuncu bir sonraki paylaşımımda da dizide rol alan bütün oyuncuların adını yazarak bir paylaşımda daha bulundu. Ünlü ismin paylaşımı sektörde ve sosyal medyada geniş yer aldı.

Aile Dizisi Hakkında

Ay yapım tarafından hazırlanan ve üçüncü bölümüyle ekrana gelen Show Tv’nin yeni dizisi Aile ilk bölümden itibaren Salı akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Aldığı reytinglerle bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Aile dizisinin uyarlama senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda da Ahmet Katıksız oturuyor. Yabancı bir dizi olan Sopranos adlı yapımdan uyarlanan ve Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı dizi Salı akşamları ekrana geliyor.

23-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar