Eda Ece başrol oynadığı Yasak Elma'yı anlattı

Eda Ece başrol oynadığı Yasak Elma'yı anlattı
İlginç konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile dikkat çeken “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu Eda Ece sorulara cevap verdi

Son zamanların yıldızı parlayan oyuncularından Eda Ece başrol oynadığı yasak Elma'yı ve hakkında bilinmeyenleri anlattı. Yasak Elma türünün tek örneği, diyen usta oyuncu Eda Ece konuk olduğu Tv programında hakkında bilinmeyenleri anlattı. Şimdi detaylar

Eda Ece başrol oynadığı Yasak Elma'yı anlattı

Her hafta Türkiye ve gündemi ilgilendiren konukları ağırlayan İbrahim Çelik, bu haftaki programına ünlü oyuncu da Ece'yi konuk etti. Ele aldığı ilginç konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile dikkat çeken “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu sevilen oyuncu Eda Ece kendisine sorulan sorulara içtenlikle yanıt verdi.

Yasak Elma dizisi türünün tek örneği!

Fox Tv ekranlarında 4. sezonunda da Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma’da heyecan, nefret ve entrika  fırtınası hız kesmeden devam ediyor. Başrolleri Erdal Özyağcılar ve Şevval Sam ile paylaşan Eda Ece, dizi hakkında hiç kimsenin bilmediği bir gerçreği dile getirdi. Yasak Elma dizisindeki performansıyla göz dolduran yıldız oyuncu, dizinin başladığı günden bu zamana kadar geçen süreci "Yasak Elma türünün tek örneği" diyerek özetledi. Başarılı oyuncu dizinin dramatik yapısının evrildiğine işaret ederek dizi hakkında ilginç bir yorumda bulundu. “İnsanlar bizimle dalga geçeceğine biz önce kendimizle dalga geçelim dedik. Bence bu bir samimiyet de yarattı. Ayrıca şu anda bulunduğu yer ve tür açısından da biricik bir örnek olduğunu düşünüyorum dizinin.” 

Küstüğüm insanlarla barışabilirim

Programın sevilen bölümü “Gözlerimin İçine Bak”ta İbrahim Selim tarafından kendisine yöneltilen sorulara samimi cevaplar veren Eda Ece, kendisine yöneltilen “İnsanlara ikinci şans verir misin?” sorusuna şu cümlelerle cevap verdi: “İki, üç, beş, bin… Ben kin tutan bir insan değilimdir. Küstüğüm insanlarla da barışabilirim.

Ölümlü dünya sonuçta

Usta oyuncu başarılı sunucu İbrahim Selim'in kendisine yönelttiği "Sevgilin doğum günün unutsa ne yaparsın?” sorusuna şaşırtıcı bir karşılık verdi: “Hiçbir şey yapmam. Ben zaten çok parti insanı da değilim aslında, doğum günümde insanlara müsait olmadığımı söyleyip evden dışarı çıkmadığım da olmuştur mesela çok.” 
İçten verdiği cevaplarla stüdyodaki herkesi kahkahaya boğan Eda Ece, astrolojiye olan ilgisini esprili bir şekilde cevapladı: “Astroloji konusunda bir ilgim var elbette ama mesela şu an retroda olmamıza rağmen bu programa da gelmemezlik etmedim. Bazıları hayatlarını bu eksen de yaşıyormuş gerçekten ağzımdan yanlış bir laf çıkar, pot kırarım endişesiyle. Her burcun da hem iyisi hem de kötüsü olabiliyor, zaten önemli olan doğum haritası” 

23-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler