Show TV'nin bir dizisine daha final yolu göründü!

Show TV'nin bir dizisine daha final yolu göründü!
Show TV'den ekrana gelen dizilerden biri daha finale fazlasıyla yaklaştı. Yalancı dizisinin düşen reytingleri final dedikodularını da beraberinde getirdi.

Show TV'de başlayan yeni sezonla birlikte büyük bir değişim yaşandı. Yaz başında aralarında reyting lideri dizilerinde bulunduğu tüm dizilerini noktalayan Show TV, pek çok yeni diziyi ekranlara sürdü. Buna karşın yeni diziler kısa sürede ekranlara veda etti. Şimdi de alarmlar Yalancı dizisi için çalıyor.

Yalancı dizisi her an final yapabilir!

Yaz sezonunda Cam Tavanlar ve Kahraman Babam gibi dizileri görmüştük. Cam Tavanlar dizisinde İçerde dizisiyle yıldızı parlayan Bensu Soral ve Çukur dizisinin Celasun'u Kubilay Aka başrolleri paylaştı. Buna karşın Cam Tavanlar dizisi reytingleriyle bu iki diziye yaklaşamadı bile. Cam Tavanlar ve Kahraman Babam dizileri 10 bölüm bile dayanamadan kanal tarafından fişleri çekildi ve final yaptı. Yaz sezonunun ardından kış sezonunda başlayan İçimizden Biri dizisinin akıbeti de diğer diziler gibi oldu. 3 dizisi şimdiden final yapan Show TV'de Yalancı dizisi de final yapan 4. dizi olmak üzere. 

Yalancı dizisi Eylül ayında ilk bölümüyle Show TV'den ekrana geldi. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrolde yer aldığı Yalancı dizisi herkesi beklentiye soksa da reytinglerde işler dizi için hiç de yolunda gitmedi. Yalancı dizisi bir ara AB reyting kategorisinde iyi sonuçlar elde etse de son birkaç bölümde reytinglerde büyük bir düşüş yaşandı. Yalancı dizisinin reytinglerdeki bu düşüşü ise diziyi final yoluna soktu. Eğer dizinin reytinglerinde kayda değer bir yükseliş gerçekleşmezse kesin olarak erken final yapacağını söyleyebiliriz. Bu durum gerçekleşirse kanal yeni sezonda 4. kez bir diziye veda edecek. Önümüzdeki haftalarda ise yayına girecek dizilerden beklenti büyük.

Aziz ve Üç Kuruş dizileri başlıyor

Show TV ekranlarında Üç Kuruş ve Aziz dizilerinden büyük beklenti var. Ay Yapım imzası taşıyan Üç Kuruş dizisinin başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Burak Altay gibi isimler var. Bu da beklentileri bir hayli yükseltiyor. Bu diziyle Çukur dizisi izleyicileri kanala çekilmeye çalışılacak. O3 Medya imzası taşıyan Aziz dizisinin kadrosu da bir o kadar güçlü. Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan ve Fırat Tanış, Aziz dizisinin başrollerinde yer alıyor.

23-10-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler