Eda Ece Çabuk Vazgeçti? Sadece 4 Gün Dayanabildi!

Eda Ece Çabuk Vazgeçti? Sadece 4 Gün Dayanabildi!
Yasak Elma’nın güzel oyuncusu Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece’nin sosyal medyayı kullanmama ve kapatma kararı sadece 4 gün sürdü. İşte detaylar!

Sosyal medya son yıllarda özellikle ünlülerin adeta kendilerini istedikleri gibi gösterdikleri, bu alanda istediği paylaşımları yaptıkları kısaca kendilerinin senaristi, yönetmeni ve yayıncısı oldukları bir alan. Burada paylaşımlarla istediklerini ifade edebiliryorlar, tartışmalara girebiliyor ya da sorular sorup cevaplar verebiliyorlar. Paylaştıkları fotoğraflarla takipçilerini heyecanlandırdıkları kadar öfkelendirebiliyorlar da. Sosyal medyayı çok iyi kullanan ünlüler kadar bu alanda acemilik yaşayanlarda oldukça fazla. Her ne kadar zaman zaman hakaret ve kavgalarda olsa yine de özgürlük burada alabildiğine var. Bu alanı istediği gibi kullanan ve sosyal medyada başarılı olanlardan biri de hiç şüphesiz Fox Tv’nin yasak Elma’sının Yıldız’ı Eda Ece. Eda Ece sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini ve sevenlerini heyecanlandırıyor, açıklamalarıyla onları bilgilendiriyor. Sosyal medyayı çok iyi kullanan ve yüz binlerce takipçisi olan Eda Ece geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabıyla ilgili bir karar aldı ve kapattığını açıkladı.

Kararından Çabuk Vazgeçti!

Sosyal medyanın en etkili isimlerinden ve sosyal medyada verdiği pozitif mesajlarla herkesin takdirini kazanan Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece geçtiğimiz günlerde aldığı ani bir kararla sosyal medya hesabını kapatma kararı aldı. Güzel oyuncu böyle bir kararı neden aldığını tam olarak açıklamazken bir süre sosyal medyaya ara verdiğini duyurdu ve ardından takipçileriyle vedalaşarak sosyal medya hesabını kapattı. Bu kararı bir anda günde olan güzel oyuncunun kararı takipçileri tarafından üzüntüyle karşılandı. Ancak bu beklenmedik karar kadarın üzerinden henüz dört gün geçmemişti ki yine Eda Ece bu sefer sosyal medyaya geri dönme kararı aldı.

4 Gün Sürdü!

Eda Ece’nin sosyal medya hesabını kapatma kararı alması sonrası takipçileriyle vedalaşarak hesabını kapatmasının üzerinden çok geçmemişti ki güzel oyuncu yeniden hesabını aktif hale getirdi ve ilk paylaşımın ı çok sevdiği köpeğiyle yaptı. Güzel oyuncunun bu önce ani bir kararla hesabını kapatması ve ardından yine ani bir kararla dört gün sonra tekrar açması herkesi şaşırttı. Sosyal medyaya geri dönen güzel oyuncu ayrıca hesabını kapatırken yazdığı veda mesajlarını sildi. Böylece Eda Ece sosyal medyayla olan ayrılığına ancak dört gün dayanabildi.

23-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar