Eda Özerkan Bir küçük günışığı dizisinde

Eda Özerkan Bir küçük günışığı dizisinde
Atv'nin yeni ve başarılı dizi Bir Küçük Gün Işığı dizisinin kadrosuna güzel oyuncu Eda Özerkan Feraye karakteri olarak dahil oldu.

Bu sezon başlayan diziler arasında yer alan ve Atv’de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayınlandığı pazartesi akşamlarında kendisine bir yer edinmeyi başardı ve aldığı reytinglerle de bugünde kalıcı olacağını ispatladı. NG Medya tarafından hazırlanan ve dram ve Kadın türünde ele alınan dizi ilk bölümüyle 5 Eylül tarihinde seyirciyle buluştu. Kadrosunda ünlü isimlerin olduğu dizi yayınlandığı her bölümde üzerine koyarak ilerledi ve seyircinin sevdiği diziler arasında yer almayın başardı. Atv’nin başarılı yapımları arasında gösterilen dizinin oyuncu kadrosunda zaman zaman hikayenin ilerleyişine göre yeni karakterler eklenmekte ve ya da var olan karakterle yollar ayrılmakta. Sevilen dizinin kadrosuna son olarak ise genç ve başarılı oyuncu Eda Özerkan Feraye karakteri olarak dahil oldu.

Bir Hüçük Gün Işığı Dizisine Eda Özerkan Feraye Olarak Dahil Oldu

NG Medya tarafından hazırlanan ve bu sezon başlayan dizilerden olan Atv’nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Pazartesi akşamlarının sevilen ve reytingi yüksek dizilerinden biri olmayı başaran Bir Küçük Gün Işığı’nın kadrosuna son olarak güzel oyuncu Eda Özerkan dahil oldu. Hikayeye Feraye olarak giren güzel oyuncu dizinin çekimlerine dahil oldu. Dizide çok hırslı, güçlü bir iş kadınına hayat verecek olan Feraye dizide Fırat ile büyük bir mücadeleye girecek. Sevilen dizide her hafta gerilim giderek yükselirken dizinin hikayesi de seyirci tarafından sevildi ve dizi sezonun başarılı yapımları arasına girdi.

Bir Küçük Gün Işığı Oyuncuları Kimler?

Atv ekranlarında pazartesi akşamları seyirciyle buluşan ve her hafta yeni bölümü ekrana gelen Bir Küçük Gün Işığı dizisi NG Medya tarafından hazırlanıyor. Dizinin senaryosunu Özgür Evren Heptürk kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak oturuyor. Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda ise, Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz, Azra Aksu, Yılmaz Bayraktar, Güneş Hayat, Eda Özerkan, Beran Kotan, Gizem Ünsal, Yiğit Yapıcı ve Cansu sanem gibi oyuncular yer alıyor. Bir Küçük Gün Işığı dizisi Atv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana geliyor.

06-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar