Blutv’de görev değişimi

Blutv’de görev değişimi
Aydın Doğan yalçındağ kurucusu olduğu ve bugüne kadar yöneticiliğini yaptığı blutv’deki görevinden ayrılmaya karar verdi.

Türkiye’nin en büyük ve en çok aboneye sahip dijital platformlarından biri olan ve kütüphanesinde binlerce yapımın yer aldığı BluTv özellikle genç kitlenin heyecanla izlediği içerikleri bünyesinde bulunduruyor ve yeni içeriklerinde hazırlanması için çalışmalarını sürdürüyor. Birbirinden heyecanlı içeriklerin seyirciye ulaşmasında büyük bir rol oynayan ve Türkiye’nin yerli dijital platformu olan Blu Tv’de kurulduğu günden itibaren yöneticilik yapan Aydın Doğan Yalçındağ önemli bir karar vererek bulunduğu koltuktan ayrılmaya ve yerini yakın çalışma arkadaşına devretmeye karar verdi. Aynı zamanda platformun kurucusu da olan Aydın Doğan Yalçındağ’ın bu kararı sektörde büyük şaşkınlık yaratırken yerine gelen Blutv’de görev değişimi’ın da uzun süredir platformda görev aldığı biliniyor. Görev değişimiyle ilgili olarak platformun kurucusu Aydın Doğan Yalçındağ’dan bir açıklama geldi.

BluTv’de Yeni Patron Deniz Şaşmaz Oflaz Oldu

BluTv’nin aynı zamanda kurucusu da olan Aydın Doğan Yalçındağ platformdaki görevini 6 yıldır birlikte çalıştığı Deniz Şaşmaz Oflaz’a devretti. Yalçındağ yaptığı açıklamada “herkese iyi seneler. Yeni yıla başlarken sizlerle önemli ve güzel bir haberi paylaşmak istiyorum. Kurucusu olduğum bulutv’deki CEO’luk görevimi 9 Ocak 2023 tarihi itibariyle çok sevgili çalışma arkadaşım Deniz Şaşmaz Oflaz’a devrediyorum. 1 Milyon üyemiz ve üretmiş olduğumuz 500 saatin üzerinde içerikle blutv bugün Türkiye’nin en önemli medya platformlarından ve sevilen markalarından biri haline gelmiştir. Blutv’de benimle beraber omuz omuza çalışarak bu başarıya taşıyan bütün çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Deniz ile yaklaşık 6 yıldır çok yakın çalışma fırsatı bulduk. Blutv’nin bugünlere gelmesinde katkısının çok büyük olduğunun altını çizmek isterim. Bundan sonraki süreçte blutv’nin Deniz’in liderliğinde daha büyük başarılara koşacağına inancım tamdır. Deniz’e yeni görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Deniz Şaşmaz Oflaz’dan Açıklama

Yeni görevine 9 Ocak 2023 tarihi itibariyle başlayacak olan Deniz Şaşmaz Oflaz’da yaptığı açıklamada “2016’dan beri heyecanla, özveri ile v e yenilikçi vizyonuyla blutv’yi bugünlere getiren Doğan ile 6 yıl boyunca birlikte çalışmak çok keyifliydi ve benim için çok önemli bir tecrübe oldu. Bu süreçte bana güvenerek bana her alanda fırsat yarattığı için kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Tıpkı onun yaptığı gibi genç ve enerjisi yüksek ekibimizle bayrağı büyük bir gururla teslim alıyor, onun ışığında blutv’nin başarılarına başarı katmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

06-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar