EDHO | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170. Bölüm İzle

EDHO | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170. Bölüm İzle
Atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2 Kasım Salı akşamı 170. yeni bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölüm detayları ve izlemek için detaylar haberimizde!

Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hüküdar Olmaz 2 Kasım Salı akşamı 170. yeni bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen dizinin bu hafta yayınlanan fragmanları izleyicide büyük merak uyandırırken dizinin yeni bölümünü izleyemeyen ve tekrar izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında dizinin son bölümünü aradı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170. bölüm izlemek isteyenler hangi internet sitesi üzerinden izleyebilir? İşte EDHO 170. bölüm tek part izlemek için detaylar!

EDHO | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170. Bölüm İzle

Başrolünü Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba ve Ali Sürmeli'nin paylaştığı ATV'nin 6 sezondur devam eden dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni yayınlanan bölümüyle yine nefesleri kesti. Dizinin son yayınlanan bölümünü izleyemeyen izleyiciler diziyi tek part izlemek için arama yapmaya devam ediyor. Dizinin bu akşam yayınlanan bölümünü atv'nin resmi internet sitesi www.atv.com.tr'ı ziyaret ederek veya yukarıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

EDHO 170. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alpaslan'ın öldürülmemesi için Hızır Çakırbeyli çok önemli bir karar veriyor ve Yaman Korkmaz'ın işbirliği teklifini kabul ediyor. Çok zor bir süreçten geçen Hızır Çakırbeyli evdeki gerilimden dolayı bir süre otele yerleşmek kararı almıştır. Bahar Sincanlı, Hızır'ın otelde olduğunu öğreniyor ve sinsi planlarını hayata geçirebilmek için sinsi planlarını hayata geçiriyor. Ancak Ceylan, Bahar'ın planlarından haberdardır ve onu engellemek için karşısına çıkmaktan çekinmeyecektir. Bahar'ın yaptıkları bununla da kalmaz. Çocukluk arkadaşı Ömür'ün de evliliğini zor duruma sokar ve Bahar yüzünden eşi İlyal ile arası bozulan Ömür evi terk etmeyi kafasına koymuştur.

Amcası ile araları bozulan ev evinden de kovulan Alpaslan artık kendi yolunu çizmek zorunadadır. Yamaç Korkmaz'a karşı tek başına mücadele etmez zorunda kalan Alpaslan bu yolda ne kadar zorlanırsa zorlansın asla vazgeçmeyecek ve Korkmaz'ların mekanlarını tek tek basarak Yamaç Korkmaz'ın karşısına çıkacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170. bölümünde yaşanacak detaylar bu kadar. EDHO son bölümü tek part izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

03-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar