Koronavirüs Ünlü Oyuncuyu İşinden Etti!

Koronavirüs Ünlü Oyuncuyu İşinden Etti!
Ünlü ve güzel oyuncu Cansu Melis Karakuş yakalandığı koronavirüs sebebiyle yeni başlayacağı filmin oyuncu kadrosundan çıkarıldı. İşte haberin detayları!

Sonbahar aylarının gelmesi ve grip mevsiminin başlamasıyla birlikte daha da yaygınlaşan ve her geçen gün daha da artan salgın hastalık Covid – 19 her yaşta her yerde ve her kesimde etkisini göstermeye devam ediyor. Şu ana kadar dünya gelenlinde bir milyondan fazla insanın hayatını kaybettiği koronavirüs dolayısıyla yüz binlerce insan da çeşitli nedenlerle işinden oldu. Son olarak ünlü ve güzel oyuncu Cansu Melis karakuş’ta koronavirüs dolayısıyla yeni başlayacağı filmin oyuncu kadrosundan çıkarıldı. Halen Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz adlı dizide rol alan ve bu dizideki başarısıyla herkesi büyüleyen güzel oyuncu yakalandığı koronavirüs sebebiyle yakında çekimlerine başlanacak olan 7 Melek adlı filmin oyuncu kadrosundan çıkarıldı. Filmde başrol oynayacak olan Cansu Melis Karakuş’un koronavirüs tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.

İşinden Oldu!

Atv ekranlarında uzun zamandır yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı yapımda rol alan ve şimdilerde çekimlerine başlanılacak olan 7 Melek adlı filmde başrol oynayacak olan güzel oyuncu Cansu Melis Karakuş yakalandığı koronavirüs sebebiyle işinden oldu. Murat Onbul tarafından yönetilecek olan ve yakında çekimlerine başlanacak olan 7 Melek adlı yapımda başrol oynayama hazırlanırken yakalandığı hastalık sonrası evde tedavi altına alınan Karakuş’un yerine yeni oyuncu aranmaya başlandı. Önüne gelen böyle büyük bir fırsatı hastalığı sebebiyle kaçıran oyuncunun biran önce iyileşmek için olabildiğinde dikkatli olduğu öğrenildi. Başrolü kaçırmış olması oyuncuyu üzerken tedavisine evde devam ediliyor. Şu sıralar sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Cansu Melis Karakuş’un gelecek projeler konusunda umutlu olduğu ve bu talihsiz durumu fazla dert etmediği öğrenildi.

Cansu Melis Karakuş Kimdir?

Ateş ve boğaz ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede koronavirüs testi pozitif çıkan ve evde tedavisine başlanılan Cansu Melis Karakuş 1991 yılında dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Yeditepe Üniversitesi Sosyoloji bölümünü kazandı. Daha sonra modellik yapmaya başlayan güzel oyuncu Fi dizisinde de rol aldı. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı yapımda rol alan Cansu Melis Karakuş’a bizde geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlına kavuşmasını temenni ediyoruz.

04-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar