Menajerimi Ara dizisinde İbrahim Tatlıses sürprizi!

Menajerimi Ara dizisinde İbrahim Tatlıses sürprizi!
Menajerimi Ara dizisi yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya devam ediyor. Her hafta yeni konuk oyuncularla ekrana gelen Menajerimi Ara'da İbrahim Tatlıses sürprizi!

Ünlülerin renkli dünyalarının arkasında yaşananları ekrana taşıyan Menajerimi Ara dizisi, yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri oldu. Ay Yapım'ın Star Tv için hazırladığı Menajerimi Ara'da her hafta farklı konuk oyuncular diziye renk katıyor. Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak İbrahim Tatlıses'in katılacağı iddiası ise seyircileri ve İbrahim Tatlıses hayranlarını heyecanlandırdı. Tv 100'ün haberine göre İbrahim Tatlıses isminin Menajerimi Ara dizisinde yer alacağı haberi henüz netleşmezken diziye katılacak ünlü isimler arasında güzel oyuncu Pınar Deniz de var.

Menajerimi Ara dizisinde Pınar Deniz ve İbrahim Tatlıses

Star Tv'nin ünlüler ve menajerlerinin dünyasını ekrana taşıdığı Menajerimi Ara her hafta yeni oyuncularla dikkatleri üzerine çekiyor. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ve son dönemin gözde oyuncularından Pınar Deniz'in Menajerimi Ara'da konuk oyuncu olarak yer alacağı haberi ise seyirciyi heyecanlandırdı. Başrollerinde Ayşenil Şamlıoğlu, Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş, Aslı Mavitan gibi oyuncuların yer aldığı Menajerimi Ara'da bu hafta yine renkli oyuncular olacak.

Menajerimi Ara son bölümüyle zirveye oturdu!

Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak yer alacağı belirtilen diğer isim ise Yılmaz Gruda. Yeni bölümde konuk oyuncu olarak yer alacak isimler, Menajerimi Ara'ya renk katıyor. 1 Kasım'da yayınlanan Menajerimi Ara 11. Bölümde de Aslı İnandık ve Arif Ekin dizisinin konuk oyuncuları olmuştu. Dicle, Barış ve Emir'in sahneleri dizinin en çok izlenen sahneleri olurken Menajerimi Ara dizisi son bölümüyle AB'de ilk 100 program arasında zirveye yerleşti. AB kategorisinde 6.57 reyting oranına yerleşen Menajerimi Ara dizisinin başarısı, yeni bölümlerde yer alması planlanan ünlü oyuncularla daha da artacak gibi görünüyor.

Ay Yapım'ın iddialı dizisi Menajerimi Ara, Yelda Eroğlu'nun yazdığı senaryoyla seyirciyi ekrana bağlamayı başardı. Star Tv'nin pazar akşamalarına damga vuran dizisi Menajerimi Ara'da yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin oturuyor. Başarılı oyuncu kadrosuyla yeni sezonun başarılı yapımlarından olan Menajerimi Ara'ya İbrahim Tatlıses'in konuk olacağı haberi ise seyircinin dikkatini çekmeyi başardı.

02-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar