Dudullu Postası Erkan Can Kimdir?

Dudullu Postası Erkan Can Kimdir?
Dünyayı tehdit eden Corona salgını dizilerin ertelenmesine yol açarken Kanal D'den yeni bir dizi müjdesi geldi. Dudullu Postası konusu nedir, başrol oyuncusu Erkan Can kimdir?

Dünyayı tehdit eden Corona salgını dizilerin ertelenmesine hatta iptaline yol açarken Kanal D'den yeni bir dizi müjdesi geldi. Sıradışı bir semtin sıradan olmayan sakinlerini anlatan Dudullu Postası önümüzdeki nisan ayında ekrana geliyor. Diziseverler dizi sektörüne yeni bir soluk getirecek Dudullu Postası konusu nedir, başrol oyuncusu Erkan Can kimdir, sorusuna cevap arıyor. Şimdi detaylar

Dudullu Postası Erkan Can Kimdir?

Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği Dudullu Postası konusu itibariyle özgün bir yapıt. Çünkü bu Dudullu semti sıradan bir semt değil, içinde yaşayanlar da… Nisan ayı başında Kanal D ekranlarında  izleyicisi ile buluşacak olan Dudullu Postası ismini unutulmaz Çizer Serkan Yılmaz’ın ürettiği efsane karikatür serisi Dudullu Postası’ndan ilham alınarak hazırlandı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise yine sıradışı bir isim olan Onur Ünlü oturuyor. Erkan Can’ın başrolü paylaştığı dizinin konsept danışmanı Banu Uzpeder ve Fuat Mete’ye ait. Senaryosu Funda Alp- Yiğit Sertdemir ikilisinin üstlendiği Dudullu Postası 14 bölüm olarak planlandı. Ancak ilginç konusuyla dizi tutarsa sezon sonuna kadar sürebilir.

Dudullu Postası bize ne anlatıyor?

Başrollerini Erkan Can, Güven Kıraç, Taner Ölmez ve Hazar ERgüçlü’nün paylaştığı dizinin kadrosunda yine usta isimleri görüyoruz. Bülent Şakrak, Ayda Aksel, Ahmet Rıfat Şungar, Özgür Emre Yıldırım, Aslı Bekiroğlu, Gözde Çığacı ve Levent Tülek’in rol aldığı Dudullu Postası dizisi, genç, enerjik ve samimi insanların yaşadığı sıradışı bir semtte geçen komik olayları anlatıyor. Son zamanlarda popüler olan absürt komedi tarzıyla Dudullu Postası 2 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D’de… Keyifli seyirler.

Erkan Can kimdir?

1958 Bursa doğumlu Erkan Can, oyunculuk kariyerine Bursa Devlet Tiyatrosu'nda başladı 1990 yılında İstanbul Devlet Konservatuarı'ndan mezun olduktan sonra “Mahallenin Muhtarları“ dizisinde rol aldı. Temel karakteri ile meşhur olan oyuncu, “Gemide” adlı filmle 35. Antalya Film Şenliği‘nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülü aldı. Tam bir ödül avcısı olan Erkan Can’a canlitv olarak başarılar diliyoruz.

Ödülleri:

12.Nürnberg Türkiye/Almanya Film Festivali – En İyi Erkek Oyuncu

26.İstanbul Film Festivali – En İyi Erkek Oyuncu

1.Asya Pasifik Sinema Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu

13.Cinema Tut Ecan Geneva – En İyi Erkek Oyuncu

43.Antalya Film Şenliği – En İyi Erkek Oyuncu

28.SİYAD Türk Sinema Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu

SİYAD Ödülleri- En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

10.Orhan Arıburnu Ödülleri- En İyi Erkek Oyuncu

11.Ankara Film Festivali – En İyi Erkek Oyuncu

35.Antalya Film Festivali – En İyi Erkek Oyuncu Altın Portakal Ödülü

27-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar