Ekin Mert Daymaz Hangi Filmle El Sıkıştı?

Ekin Mert Daymaz Hangi Filmle El Sıkıştı?
Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin sevilen ve aranılan oyuncularından Ekin Mert Daymaz’ın yeni projesi belli oldu.

Televizyon kanalları, internet yayın platformları ve sinema filmleri derken oyunculuk sektöründe yer alan pek çok isim projeden projeye koşuyor. Yapımcılar tarafından pek çok oyuncu liste içinde yer alırken ve projeye göre çalışmalar yapılırken dizilerin ve filmlerin sevilen ve başarılı oyuncularından biri olan Ekin Mert Daymaz’da yapımcıların sık sık kapısını çaldığı isimlerden biri. Genç ve başarılı oyuncu pek çok projede yer alırken özellikle Savaşçı ve Seni Kalbime Sakladım projeleriyle adını duyuran genç oyuncu şimdilerde yeni projesinin senaryosunu okuyor. Pek çok yapımda rol alan genç ve başarılı oyuncu Statü Film tarafından hazırlıkları sürdürülen Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi adlı filmle el sıkıştı ve film için çalışmalara başladı.

Aslı Bekiroğlu & Ekin Mert Daymaz

Ekranların sevilen oyuncularından olan ve yeni projesi bir süredir sevenleri tarafından merakla beklenen Ekin Mert Daymaz yeni projesiyle el sıkıştı. Statü Film tarafından hazırlanacak olan yeni sinema filmi Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi adlı filmle anlaşan genç oyuncu bu filmde genç ve güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu ile birlikte rol alacak. Hazırlıkları başlayan filmin senaryo yazım sürecinin tamamlanmak üzere olduğu ve filmin cast çalışmalarına ise başlandığı öğrenildi. Romantik komedi türünde ele alınması beklenen filmin 2023 yılının sonlarına doğru vizyonda sinema severlerle buluşması bekleniyor.

Ekin Mert Daymaz Kimdir?

Son dönemlerin genç ve başarılı oyuncularından olan Ekin Mert Daymaz 2 Aralık 1990 yılında Hollanda’da dünyaya gelmiştir. Aslen Sivaslı bir ailenin çocuğu olan Ekin Mert Daymaz ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında 3. Olmuş ve ardından model ve manken olarak çalışmaya başlamıştır. Aldığı oyunculuk eğitimleriyle birlikte setlerde yer almaya başlayan genç oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Ekin Mert Daymaz’ın rol aldığı yapımlar arasında

-          Not Defteri

-          Çilek Kokusu

-          Hayat Sevince Güzel

-          Kırlangıç Fırtınası

-          Ağlama Anne

-          Prangalı Yarim

-          Payitaht Abdülhamid

-          Mirasyedi

-          Gençliğim Eyvah

-          Savaşçı

-          Seni Kalbime Sakladım

-          Hayaller ve Hayatlar ve Rüyanda Görürsün yer almaktadır.

13-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar