Civan Mert Dizisinin Yeni Adı Belli Oldu

Civan Mert Dizisinin Yeni Adı Belli Oldu
Sev Yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan ve Temmuz ayında yayına girecek olan Civan Mert dizisinin adı Seni Kalbime Sakladım olarak değişti.

Yaz ekranı televizyonlarda oldukça hareketli ve rekabet içinde geçmeye başladı. Kanallar daha şimdiden reyting için amansız bir mücadeleye girdiler. Yeni sezonda ekrana gelecek olan ve yaz aylarının merak edilen dizilerinden biri olan Civan Mert kod adlı dizinin de asıl ve son adı belli oldu. Sev Yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan ve şu sıralar cast çalışmasında sona gelen dizinin haziran sonu temmuz ayı başında ekrana gelmesi planlanıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Civan Mert kod adlı dizinin adı ise Seni Kalbime Sakladım olarak belirlendi. Sev Yapım imzalı Seni Kalbime Sakladım dizisinin başrolünde yakışıklı ve başarılı oyuncu Ekin Mert Daymaz ile Sevda Erginci rol alıyor. Şenol Sönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya’nın senaryosunu kaleme aldığı aşk ve dram türündeki dizinin TRT 1 ekranlarının yaz döneminin iddialı yapımlarından biri olması bekleniyor.

Seni Kalbime Gömdüm Yakında TRT 1’de

Yaz sezonuna değişik ve ilgi çekecek yapımlarla hazırlanan TRT 1 aşk ve dram türünde bir dizi olarak hazırlanan Seni Kalbime Gömdüm için gün sayıyor. Halen çekimleri devam eden ve Sev Yapım tarafından hazırlanan dizinin birbirinden ünlü oyuncu kadrosu bulunuyor. Şenol Sönmez tarafından rejisi yapılacak ve Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya’nın kaleme aldığı Seni Kalbime Gömdüm dizisi TRT 1 ekranlarında yaz döneminde ekrana gelecek. Dizinin tam yayın günü henüz belli olmasa da Salı akşamları Masumlar Apartmanı’nın yerine yayına girmesi bekleniyor. Dizinin yeni adının belirlenmesiyle birlikte artık yayın için gün sayılmaya da başlandı.

Seni Kalbime Gömdüm Oyuncu Kadrosu

Sev Yapım imzalı Seni Kalbime Gömdüm aşk ve gençlik dizisi olarak tasarlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü ve başarılı isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Ekin Mert Daymaz (Mert), Sevda Erginci (Zeynep), Mehtap Bayri (Türkan), Osman Alkaş (Yusuf Abdullah), Gülseren Gürtünca, Gökçe Akyıldız, Elçin Afacan, Berke Üsdiken, Ali Öner, Emre Taşkıran, Tarık Ündüz ve Derda Yasin Yanal’da yer alıyor. Halen çekimleri devam eden dizinin yakın bir zamanda tanıtım fragmanının yayınlanması ve temmuz ayının ilk haftasında da yayına girmesi bekleniyor.

06-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar