El Kızı 2. bölüm izle

El Kızı 2. bölüm izle
El Kızı 2. bölüm izle: FOX TV'den ekrana gelen El Kızı dizisinin 2. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

El Kızı 2. bölüm izle: FOX TV'nin yeni dizisi El Kızı bu akşam 2. bölümüyle ekrana geliyor. İlk bölümü ile dikkatleri üzerine çeken El Kızı dizisinin yeni bölümü de merakla bekleniyor. El Kızı dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında "El Kızı 2. bölüm izle" gibi aramalar yapıyorlar. Siz de El Kızı dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyen izleyicilerden biriyseniz bu sayfadan El Kızı dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz. El Kızı dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan 2. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

El Kızı 2. bölüm izle

FOX TV'den ekrana gelen ve NTC Medya imzası taşıyan El Kızı dizisinin oyuncu kadrosunda Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Perihan Savaş, Fikret Kuşkan, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruoğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli, Macit Koper, Nur Yazar, Mesut Kaytan, Beyza Dolu, Zeynep Ülsever, Can Büyükaltay ve Alayça Öztürk gibi isimler yer alıyor. El Kızı dizisini izlemek isteyen izleyiciler internette hangi adresten izleyebileceklerini fazlasıyla merak ediyorlar. Canlitv.com adresi üzerinden El Kızı dizisinin 2. bölümünü kolayca izleyebilirsiniz. El Kızı dizisinin 2. bölümünü tek parça, full HD ve online olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

El Kızı 2. bölüm özeti

Konakta çıkan yangın herkesi fazlasıyla şok ederken Ezo, yangın sebebiyle büyük bir iç hesaplaşma yaşar. Kendisini fazlasıya suçlamaktadır. Resul'ün kızı değil Nermin'in kızıdır o dolayısıyla kendisine yakışan şeyi yapmaya hazırdır. Babaannesi Cavidan ise onu kaybetmemek için çabalarken Harun ve Nermin ise Ezo'yu kendi tarafına çekmeye çalışırlar. Ali de etrafta olan şeyler nedeniyle rahatsız hisseder ve Ezo'ya olan aşkının ne kadar büyük olduğunu ilk kez hark eder. Ali ve Harun, Ezo'ya olan aşkları sebebiyle karşı karşıya gelecektir. Herkes kendi planları için uğraşırken son sözü söyleyen kişi Ezo olacaktır. Ya gerçekleri itiraf edecek ya da kendini affedip yoluna devam edecek.

30-10-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler