Elçin Sangu’dan Meslektaşlarını Kızdıracak Açıklama

Elçin Sangu’dan Meslektaşlarını Kızdıracak Açıklama
Güzel ve başarılı oyuncu Elçin Sangu katıldığı bir programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü ismin açıklamaları tartışılmaya başlandı.

Ünlü ve güzel oyuncu Elçin Sangu Türk Dizi dünyasının ve seyircilerin yakından tanıdığı oyunculardan biri. Güzel oyuncu özelikle Kiralık Aşk adlı diziyle tüm seyircinin tanıdığı isim olurken aynı zamanda da bu diziyle seyircinin kalbinde yer etti. Ünlü isim bir YouTube kanalında katıldığı bir programda birbirinden ilginç ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu son dönemlerde zaman zaman gündeme gelen ‘aldığı parayı hak etmeyen’ oyuncular açıklamalarına katıldı ve bu iddiaya katılan açıklamalarda bulundu. Ünlü isim ayrıca yolda yürürken karşısına çıksa yolunu değiştirecek çok ünlü olduğunu belirtti. Yaptığı açıklamalarla bir anda magazin basını ve sosyal medyada gündem olan Elçin Sangu’nun yaptığı bu açıklamalara henüz herhangi bir oyuncudan cevap gelmedi.

Yolumu Değiştiririm

Dizilerin aranılan ve sevilen oyuncularından olan güzel isim Elçin Sangu özellikle Kiralık Aşk dizisiyle tanındı ve sevildi. Ünlü isim katıldığı bir programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Elçin Sangu “sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah. Bu niye böyle paralar kazanıyor dediğim ünlüler de var” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu açıklaması bir anda magazin basınında ve sosyal medyada geniş yer buldu ve oyuncuya destek kadar tepki de geldi. Bu ifadeleri pek çok takipçisi tarafından beğenilen oyuncu aynı zamanda yine pek çok takipçisi tarafından da eleştirildi. Ünlü ismin bu açıklamalarına herhangi bir meslektaşından henüz bir cevap gelmedi.

İki Kez Reddettim

Ünlü oyuncu yine aynı programda en çok tanındığı ve çıkış yaptığı Kiralık Aşk dizisiyle ilgili de açıklamalar yaptı. Elçin Sangu Kiralık Aşk dizisinde ünlü isim Barış Arduç’la başrolü paylaşmışlardı. Elçin Sangu yaptığı açıklamada “Kiralık Aşk’ı iki kez reddettim. Ümmü Hanım ikna etmeseydi ben şu an yoktum yani, öyle söyleyeyim. Ümmü Hanım bana, kızım ne kaybedeceksin, senin çok çocuksu bir enerjin var. Bunu ekranda kimse görmedi. Nereye kadar dram? Bunu dene en azından. En fazla romantik komedi denemiş olursun dedi. Ben öyle girdim o işe” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin birbirinden çarpıcı açıklamaları sosyal medyada geniş şekilde yer buldu ve tartışılmaya başlandı.

20-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar