Bahar Candan karakolluk oldu!

Bahar Candan karakolluk oldu!
İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan , programının ardından gerek sosyal medya paylaşımları gerek açıklamalarıyla gündem olmayı sürdürüyor.

Ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan karakolluk oldu. Beşiktaş'ta bir erkekle otel lobisinde tartışan Bahar Candan neden karakolluk oldu. hayranları ünlü fenomenin neden tartıştığını merak eiyor. İşte karakolluk kavganın nedeni haberimizde.

Bahar Candan karakolluk oldu!

Beşiktaş'ta bir erkekle otel lobisinde tartışan ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan, olayın büyümesi üzerine karakolluk oldu. Olayın iç yüzü karakolda belli oldu. Kavganın nedeninin ürün tanıtımı nedeniyle yaşanan para anlaşmazlığından çıktığı saptandı. 

Aslında ne oldu?

Bahar Candan, Ortaköy’deki bir otele, kimliği belirsiz bir erkekle beraber gitti. 'No Attack' isimli ürünün tanıtımı için Bahar Candan ile tartıştığı adam arasında 14 bin liralık bir anlaşma yapıldı. Ancak otelde yapılan görüşme sırasında Candan'a 5 bin lira ödeme yapılınca öfkelenen Bahar Candan sert tepki gösterdi. 23 yaşındaki Candan, bir süre sonra aynı kişiyle kavga etmeye başladı. Otel görevlilerinin zorlukla ayırdığı ikili, tartışmaya devam edince otele polis çağrıldı. Tatsız biten gecenin sonunda iki taraf da karakolda sabahladı.

Para Yüzünden Tartışma Çıktı

Bir televizyon programında katıldığı İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan , programının ardından gerek sosyal medya paylaşımları gerek açıklamalarıyla gündem olmayı sürdürüyor. Ünlü fenomen bu sefer karakolda sabahlamasıyla gündem oldu. Kimliği belirsiz bir erkekle Ortaköy’de birlikte gittikleri otelde kavga eden Bahar Candan, karakoldan sonra da tartışmaya devam etti.  

"Seni Rezil Edeceğim"

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, erkek arkadaşıyla arasında geçen diyalogları ses kaydı aldı ve "Seni rezil rüsva edeceğim, görürsün sen" diyerek karakola ifade verdi. Beşiktaştaki karakolda basın mensuplarıyla karşılaşan Bahar Candan, görüntü vermemek için arka kapıdan çıktı. 

Bahar Candan Kimdir?

1998 İstanbul doğumlu Bahar Candan Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıf öğrencisi. Sesi, tarzı ve kendine has kişiliğiyle sık sık magazin sayfalarına konu olan Bahar Candan, sosyal medyada paylaştığı abartılı paylaşımlarla ünlendi. 2017 yılında "İşte Benim Stilim" programında "Dondurma Gibisin" şarkısını seslendiren ve oldukça ilgi gören genç kız, "Doya Doya Moda" isimli programa katıldı ve isminden söz ettirmeyi başardı. Instagram hesabından 438 bin takipçisine sık sık paylaşım yapan Bahar Candan son olarak ürün pazarlaması yapıyor.

20-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar