Elimi Bırakma 58. Bölüm İzle

Elimi Bırakma 58. Bölüm İzle
TRT1’in aile sıcaklığındaki dizisi Elimi Bırakma 58. Bölümüyle bu akşam seyirciyle buluşuyor. 17 Aralık Salı akşamı yayınlanacak 58. Yeni bölüm yine heyecanlı anlara sahne olacak.

TRT1’in aile sıcaklığındaki dizisi Elimi Bırakma 58. Bölümüyle bu akşam seyirciyler buluşuyor. 17 Aralık Salı akşamı yayınlanacak 58. Yeni bölüm yine heyecanlı anlara sahne olacak. Mert’in davada verdiği karar, tüm dengeleri nasıl etkileyecek, Sumru elindeki kozlarını Azra’ya karşı kullanabilecek mi, sorularının cevabı haberimizde. Şimdi detaylar...

Elimi Bırakma 58. Bölüm İzle!

TRT1’in Feride Hanım’ın verdiği hayat dersleriyle harmanlanan aile dizisi Elimi Bırakma her Salı olduğu gibi 17 Aralık Salı akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Eimi Bırakma 21. Bölümünde Mert’in davada verdiği karar, tüm dengeleri bozar. Elindeki kozlarını tüm acımasızlığıyla Azra’ya karşı kullanan Sumru başarıya ulaşır ve Azra hiç olmadığı kadar zor bir kararın eşiğine gelir. Cenk ve Azra mutluluğun eşiğindeyken ellerinin arasından hızla kayıp gitmesi karşısında çaresizdirler. Cenk’in Azra ile yaşadığı zor günler yetmez gibi şirkette de Azmi’nin oyunları başlamıştır. Çelen Grup zor bir süreçten geçmektedir. Neredeyse iflasın eşiğine gelen şirket için Feride Hanım tüm gücüyle ailesini güçlü ve ayakta tutmak için savaşmaktadır. Sumru Azra’yı Azmi ise Cenk’i kıskaca alırken Cenk Çelen hem aşkıyla hem de işiyle zor bir karar arefesindedir. Bakalım Cenk Çelen bu büyük sınavın hakkını verebilecek midir? Canlitv olarak Elimi Bırakma ile ilgili gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Elimi Bırakma son bölüm neler oldu?

Azra, mahkemeden önce kardeşi Mert’le yakınlaşır. Çünkü kardeşini Sumru’nun elinden almak için açılan davayı kazanabilecektir. Böylece elini güçlendirmek ister. Azra, Cenk ve Feride Hanım, Kadir’e güvenirlerken o, gizlice yürüttüğü Melis ilişkisinde duygularına yenik düşer. Azra’ya sunduğu ağır teklifin karşılığını bekleyen Sumru, Cansu’nun babasıyla yüzleşmesiyle iyice gerilir. Öfkelenen Cansu evi terk eder… Cenk ise Azra’ya bir doğum günü sürprizi hazırlamakla meşgüldür.

Elimi Bırakma Dizisinin Konusu

Paranın önemli olmadığını savunan Feride Hanım’ın verdiği hayat derslerinden oluşan Elimi Bırakma bir aile dizisi. Feride Hanım, Türkiye’nin saygın yemek şirketlerinden olan PiştimCatring Şirketler Grubu’nun sahibi güçlü bir kadındır. Eşini genç yaşında kaybeden ve parasız kalan Feride Hanım, çorba yapar ve onu satarak hayata tutunur. Onun çorbasının müdavimi olan bir girişimci kadın, Feride Hanım’a kendi işini kurması için yardımcı olur. Küçük bir dükkandan zincirler haline gelen esnaf lokantaları olan bir şirkete kavuşan Feride Hanım, başka insanların sihirli değneği olmak üzere adımlar atar. Cenk ise Feide Hanım’ın büyük torunudur. Amerika’da eğitim alan Cenk, Feride Hanım’a göre şirketi devr alabilecek birisidir. Ancak Cenk, Feride Hanım’ın ilk başlarda Amerika’ya gönderdiği çocuk değildir.

17-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar