Elimi Bırakma Tanem (Sıla Sade) Kimdir?

Elimi Bırakma Tanem (Sıla Sade) Kimdir?
TRT 1'in başarılı dizilerinden Elimi Bırakma sezona büyük bir sürprizle giriyor. Yeni karakter Küçük Tanem kimin kızı? Tanem'i canlandıran Sıla sade Kim? Haberimizde!

TRT 1 geçtiğimiz sezon yayınladığı dizilerle seyircinin ilgi odağı haline gelmiş ve kanal, özel kanallarla reytinglerde başa baş bir mücadele sergileyerek sezonu üst sıralarda tamamlamayı başarmıştı. TRT 1’in bu başarısını kimileri anlık başarı, tesadüf gibi yorumlarla değerlendirmiş ve bunun geçici bir başarı olduğunu iddia etmişti. Kanal bu başarının tesadüf olmadığını kanıtlamak istercesine yeni yapım diziler ve geçen sezon yayınlanan başarılı yapımlarla sezona iddialı bir giriş yapmak için çalışıyor. Seyircinin de ilgiyle takip ettiği bu gelişmeler nasıl sonuçlanacak şimdiden bir kehanette bulunmak doğru olmasa da kanalın iddialı olduğu ve yayınlanan dizilerin seyircinin ilgisini ve merakını çektiği kesin. Bu dizilerden biri olan ve Pazar akşamları yayınlanan Elimi Bırakma dizisi de yeni bölüm fragmanıyla bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Bizde canlıtv olarak Elimi Bırakma’nın fragmanında yer alan küçük kızın kim olduğunu araştırdık.

Elimi Bırakma’da Büyük Sürpriz!

Üs Yapım tarafından TRT 1için hazırlanan ve Pazar akşamları yayınlanan Elimi Bırakma’nın başrollerinde Alp Nevruz, Alina Boz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular rol alıyor. İkinci sezonu yayınlanacak dizinin yeni sezon fragmanı yayınlanırken fragmanda küçük bir kız çocuğu dikkatleri çekiyor. Azra ve Cenk’in kızları olan bu küçük kızın (Tanem) kim olduğunu sizler için derledik.

Elimi Bırakma Tanem (Sıla Sade) Kimdir?

Elimi Bırakma Dizisi’nde Azra ve Cenk’in Tanem adında bir kızları oluyor. Seyirciler ilk başta bunun bir rüya olduğunu düşünseler de aslında bu bir gerçek. Azra ve Cenk’in hayatını değiştiren ve Sıla Sade’nin canlandırdığı Tanem karakteri yeni bölümlerle Elimi Bırakma’da yer alacak.

Sıla sade 13 Ekim 2013 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Henüz 6 yaşında olan küçük oyuncu daha önce Turkcell ve Kuveyttürk reklam filmlerinde oynadı. Küçük oyuncu aynı zamanda Lc-Waikiki e-katalog çekimlerinde de yer almıştır. Sıla Sade’nin tek dizi tecrübesi Fox Tv’de yayınlanan Bizim Hikaye adlı dizideki küçük bir roldür. Ancak küçük oyuncu Sıla Sade sevimliliği ve başarılı oyunlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumdadır ve geleceğin büyük oyuncuları arasında yer alacak gibi durmaktadır. Elimi Bırakma yeni sezon yeni bölümleriyle 8 Eylül Pazar günü saat 20.00’da seyircisiyle buluşacak.

31-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar