Elimi Bırakma yayın günü değişti!

Elimi Bırakma yayın günü değişti!
Ekranların en çok izlenen dizilerinden Elimi Bırakma'nın yayın günü değişti. Elimi Bırakma'nın yayın günü ne zaman? Hangi güne geçti?

Televizyon dünyasının en sevilen kanallarından TRT 1 ekranlarının en beğenilerek izlenen dizisi Elimi Bırakma'nın yayın günü değişti. Pazar akşamları ekranlara gelen Elimi Bırakma hangi gün yayınlanacak? İşte Elimi Bırakma dizisinin yeni yayın günü...

Yeni yayın gününde izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan Elimi Bırakma dizisinin neden yayın günü değiştirdiği merak konusu oldu. Pazar akşamları ekranlara gelen dizi çok severek ve beğenilerek izleniyordu. Fakat Pazar günü yayınlanan yapımlar diziyi reyting yarışına soktu. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Elimi Bırakma dizisi bu başarısını kaybetmemek için yayın gününü değiştirme gibi bir adım attı. Her Pazar saat 20.00'de ekranlara gelen dizi bu hafta ile birlikte yeni yayın gününde yayınlanacak. Elimi Bırakma dizisini yakından takip eden dizi izleyicileri yeni yayın gününü merak etti. Peki ailesini bir arada tutmaya çalışan ve paranın bu durumda bağlayıcı bir unsur olmadığını göstermek için büyük çaba sarf eden Feride Hanım’ın verdiği hayat mücadelesini konu alan Elimi Bırakma dizisinin yeni yayın günü ne zaman? Elimi Bırakma artık hangi gün yayınlanacak?

ELİMİ BIRAKMA DİZİSİNİN YENİ YAYIN GÜNÜ!

TRT 1’in yapımını Üs Yapım’ın, yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği sevilen dizisi Elimi Bırakma'nın başrollerinde Erdal Özyağcılar, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erkan Avcı, İlayda Alişan, Halit Özgür Sarı, Şahin Kendirci, Berna Koraltürk, Mehmet Bozdoğan, Bahar Süer, Berk Yaygın, Volkan Keskin, küçük oyuncu Emir Özyakışır ve Meltem Savcı, Vedat Erincin, gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Elimi Bırakma dizisi reyting savaşından galip çıkmak için attığı bu adım bakalım nasıl bir tepki gösterecek? Her Pazar günü TRT 1 ekranlarında saat 20.00'de yeni bölümleri ile ekranlara gelen Elimi Bırakma dizisi artık Salı günleri izleyicisi ile buluşacak. TRT 1'in büyük hayat dersleri ile dolusu dizisi Elimi Bırakma, 5 Kasım 2019 tarihinden itibaren Salı günleri ekranlara gelecek. Elimi Bırakma yeni yayın gününde yeni bölümleri ile artık her Salı akşamı TRT 1 ekranlarında olacak. Severek izlenen Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümlerini internetten canlı izlemek için TRT 1 canli izle adresini de ziyaret edebilirsiniz. 

29-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler