Güvercin Zülüf (Almila Ada) kimdir?

Güvercin Zülüf (Almila Ada) kimdir?
Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanan Güvercin dizisinde Zülüf karakterini canlandıran Almila Ada kimdir?

2019 sezonunun Kasım ayında ekranlarda olması beklenen Star Tv ekranlarının heyecan dolu yeni dizisi Güvercin'in hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Birbirinden güçlü isimleri bir arada bulunduran Güvercin dizisinde Zülüf karakterine hayat veren Almila Ada kimdir? Güvercin Zülüf (Almila Ada) kimdir? İşte Güvercin dizisi Zülüf yani Almila Ada hakkında tüm merak edilenler..

Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Star Tv yeni dizilerini birer birer ekranlara getirmeye başladı. Henüz yayın hayatına başlamamış olan Güvercin dizisi ise en merak edilen diziler arasında yer alıyor. Kasım ayının başlarında başlaması beklenen dizinin oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından dikkat çekmeye devam ediyor. Gizemli bir çingene kızı olan Zülüf  ve Kenan'ın yaşadığı aşk hikayesini konu alacak dizinin başrol oyuncuları kimler olacak? Güvercin dizisinin oyuncu kadrosunda Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Toprak Sağlam, Osman Albayrak, Gülen Kahraman Yıldır, Eslem Akar, Genco Özak, Işıl Dayıoğlu, Bülent Bilgiç, Berke Üsdiken, İdil Memi, Sabri Memi, Sabri Memi, Dilan Telkök, Gözde Fidan, Tolga Pancaroğlu, Enver Akbaş yer alıyor. Peki dizinin kadın başrol oyuncusunu yani Zülüf karakterini canlandıracak olan genç ve güzel oyuncu Almila Ada kimdir? Güvercin dizisinin Zülüf'ü Almila Ada'yı gelin yakından tanıyalım..

Güvercin Zülüf (Almila Ada) kimdir?

Star Tv ekranlarında reyting rüzgarları estirmeye hazırlanan Güvercin dizisinin kadın başrol oyuncusu olarak son dönemde güzelliği ve sempatik tavrı ile dikkatleri üzerine çeken isim Almila Ada oldu. 1994 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Almila Ada, daha 2,5 yaşında iken annesinin işi dolayısı ile Rusya'ya taşınmışlardır. Burada bale ve piyano eğitimi almıştır. Sıra üniversiteye gelince Londra'ya yerleşen Almila Ada, 2 yıl eğitim gördü. Güzel ve genç oyuncu balenin yanı sıra piyano, modern dans, müzikal tiyatro, resim ve moda alanlarında da eğitim aldı. Londra'da üniversite eğitimi alırken bir filmde figüranlık yapmıştır. Ve bu durumdan sonra oyunculuğa olan ilgisi daha da artmıştır. Almila Ada, Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizide ilk kez kamera karşısına geçmiştir. Buradaki rolünden sonra Kırgın Çiçekler dizisinde Lalin karakterini, Adı Efsane dizisinde Melis karakterini, Bir Deli Rüzgar isimli dizide genç Melike Candan karakterini ve 2017 yılında ekranlara gelen Cennetin Gözyaşları dizisinde de Cennet Yılmaz karakterini canlandırmıştır. 

30-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar