Elimi Bırakma yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 46. bölümde neler olacak?

Elimi Bırakma yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 46. bölümde neler olacak?
TRT 1’in sevilen dizilerinden Elimi Bırakma'nın yeni bölüm fragmanı ekranlarda dönmeye başladı. Elimi Bırakma yeni bölüm yayınlandı mı, 46. bölümde neler olacak

TRT 1’in sevilen dizilerinden Elimi Bırakma'nın yeni bölüm fragmanı ekranlarda dönmeye başladı. Seyirciler tarafından merakla beklenen dizinin yeni bölümünde, her şeyle yüzleşmek isteyen Azra’nın İstanbul yolculuğu istediği gibi sonuçlanmayacak. Elimi Bırakma yeni bölüm yayınlandı mı, 46. bölümde neler olacak, diyorsanız detaylar haberimizde

Elimi Bırakma yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 46. bölümde neler olacak?

TRT1’in aile sıcaklığındaki dizisi Elimi Bırakma her pazar ekranlara geliyor. Bu hafta sonu yayınlanacak yeni bölümü yine heyecanlı anlara sahne olacak. Yaz tatilinden dolayı 45. Bölümde sezon finali yapan dizi birçok dizi yeniden merhaba dedi. Elimi Bırakma dizisi 46. Bölümde Cenk ve Azra’nın boşanma süreci diziye damga vuracak.

Üs Yapım tarafından hazırlanan Elimi Bırakma dizisi görsel çekimleriyle dikkat çekiyor. Sadece konusu değil çekildiği mekanlarla da gündeme gelen Elimi Bırakma dizisi, İstanbul’un farklı semtlerinde çekilen Elimi Bırakma genellikle Sarıyer’de kurulan sette hazırlanıyor. Ancak senaryo gereği zaman zaman İstanbul’un diğer semtlerinde de çekimler yapılıyor. Özellikle Sarıyer ilçesi ve civarı ile Beykoz setlerinde bölüm çekimleri yapılan Elimi Bırakma dizisi TRT1’de ekranlara geliyor.

Elimi Bırakma 46.Bölümde yaşanacaklar

Her şeyle yüzleşmek isteyen Azra İstanbul’a gelmeye karar verir. Yaşadıkları ve yaşayacaklarıyla yüzleşecek cesareti kendinde görmektedir. Cenk’le boşanacak ve yaşadıklarına dair ne varsa arkasında bırakıp gidecektir. Lakin hayat işte, işler hiç de düşündüğü gibi gitmez. Vicdanıyla yeni hayatı arasında kalan Azra ikilemde kalacak ve birini seçecektir?

Bu arada Cenk bir yandan Azra’yı korumak diğer yandan da babaannesinin sağlığını gözetmek mecburiyetindedir. Azra’nın vereceği karar Cenk’i bu sıkışmışlıktan kurtarabilecek midir, hep beraber izleyip göreceğiz.

Gel gelelim kendine yeni bir hayat kuran Sumru’ya. Sumru başarısının keyfini sürmektedir. Çünkü en korktuğu şeyin başına geleceğinden henüz haberi yoktur. O da bir kararın aşamasındadır; gidecek mi yoksa kalıp savaşacak mı?

Elimi Bırakma Dizisinin Konusu

Paranın önemli olmadığını ispatlamak isteyen Feride Hanım’ın verdiği hayat dersleriyle harmanlanmış bir aile dizisi olan Elimi Bırakma’da Feride Hanım, Türkiye’nin saygın yemek şirketlerinden olan PiştimCatring Şirketler Grubu’nun sahibidir. Eşini genç yaşında kaybettikten sonra çaresiz ve parasız kalan Feride Hanım, çorba yapıp satarak hayata tutunur. Feride Hanım’ın yemeklerini yiyen ve müdavimi olan bir girişimci kadın, Feride Hanım’a kendi işini kurması için aracı olur. Küçük bir dükkandan zincirler haline gelen esnaf lokantaları olan bir şirket sahibi olan Feride Hanım, başka insanların sihirli değneği olmak üzere adımlar atar.

Cenk, Feride Hanım’ın büyük torunu, ilk göz ağrısıdır. İstediğini her daim elde etmiş olan Cenk uzun süredir Amerika’da eğitim alır. Feride Hanım, Cenk okulu bitirip geri döndüğünde şirketi ona devredip emekli hayatına çekilmeyi planlar. Ancak Cenk, Feride Hanım’ın ilk başlarda Amerika’ya gönderdiği çocuk değildir. canlitv olarak keyifli seyirler dileriz.

22-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar