Emre Altuğ'dan Çağla Şikel için çok özel sözler

Emre Altuğ'dan Çağla Şikel için çok özel sözler
Daha önce evli olan ünlü isimler Emre Altuğ ve Çağla Şikel ayrıldıktan sonra da ilişkilerini arkadaşça devam ettiriyor. Emre Altuğ'dan Çağla Şikel için çok özel sözler…

Ünlü oyuncu Emre Altuğ uzun bir aradan sonra Exxen'de yayınlanan Sihirli Annem dizisi ile ekrana döndü. Aynı zamanda şarkıcı olan Emre Altuğ Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e çok özel açıklamalar yaptı. Emre Altuğ eski eşi Çağla Şikel hakkında da konuştu. Altuğ'un Çağla Şikel'le ilgili sözleri ise oldukça olumluydu. İki çocukları bulunan ünlü isimler Emre Altuğ ve Çağla Şikel, ayrılık sonrasında da seviyeli bir ilişki kurmayı başardı. Emre Altuğ Çağla Şikel hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.

Emre Altuğ: Çağla ile hiçbir zaman aramız bozulmadı

Sihirli Annem dizisinde Sadık rolüyle ekrana dönen Emre Altuğ, "Çağla ile aramız hiç bozulmadı" dedi. Çocuklarının travma yaşamasını istemediklerini belirten Emre Altuğ, "Biz çok çaba sarf ettik ve çok özel davranıyoruz. Hem anne hem baba bakımından şanslılar. Büyüklerin yaptıklarının sonuçlarını çocuklar ödememeli. Çağla ile hiçbir zaman aramız bozulmadı. Hep çocukları düşünerek adımlar attık" diye konuştu.

Çocuklarımın annesi, çok kıymetli, değerli

Emre Altuğ'a Çağla Şikel hakkındaki düşünceleri de soruldu. Altuğ, Çağla Şikel'in çok kıymetli ve değerli olduğunu söyledi. Altuğ sözlerine şöyle devam etti; "Çocuklarımın annesi, çok kıymetli, değerli. Çok seviyoruz biz zaten insan olarak birbirimizi. Ki geçmişte de güçlü duygular yaşadığım kişi, aşık olduğum kadın. O bambaşka bir yerde benim için. Çok iyi bir anne, dost, arkadaş. Kendisine çok saygı duyuyorum. Bugüne kadar birbirimizi hiç kırmadık. Boşanırken bile insani egomuzu bir yana bıraktık."

Emre Altuğ'dan Sihirli Annem açıklaması

Emre Altuğ Exxen'de yayınlanan Sihirli Annem dizisi hakkında da konuştu. Altuğ çok mutlu olduğunu belirtti ve tam aradığım projeydi dedi. Altuğ, "Çok mutluyum. Zaten baba olduktan sonra hep çocuklara göre bir şey yapmak istiyordum. Bu projeye de bayıldım, tam gönlüme göre geldi. Çok duyduğum ama izleyemediğim bir diziydi, şimdi böyle bir diziyle izleyici karşısında olmak şahane" ifadelerini kullandı.

01-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar