Emre Dinler Avcı Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

Emre Dinler Avcı Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu
Bozdağ Film tarafından hazırlıkları süren ve TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan askeri proje Avcı’nın oyuncu kadrosuna yeni oyuncular katılmaya devam ediyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve yakında sete çıkması beklenen Bozdağ Film imzalı Avcı dizisi seyirci tarafından en çok merak edilen yeni projeler arasında yer alıyor. Bir Timin hikayesini anlatacak ve özel operasyonları ekrana getirecek olan askeri projede her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi yeni başlayacak diziler arasında en iddialı yapım olarak dikkatleri çekiyor. Ünlü oyuncu Uğur Güneş’in başrolünde yer alığı ve güzel ve başarılı oyuncu Gülsim Ali İlhan’ın kadın başrol olarak adının geçtiği Avcı dizisi yeni oyuncularla kadrosunu şekillendirmeye de devam ediyor. Askeri bir proje olan ve bir tim içinde yer alan askerlerin vatanları için verdikleri mücadeleyi ve özel hayatlarında yaşadıklarını konu alan Avcı dizisinin kadrosuna son olarak Yasak Elma dizisinde yer alan genç oyuncularından Emre Dinler de dahil oldu.

Avcı’nın Kadrosu Şekilleniyor

Bozdağ Film tarafından hazırlıkları süren ve yeni başlayacak diziler arasında iddiasıyla öne çıkan Avcı dizisinin kadrosu şekillenmeye başlandı. Başrolünde Hakan karakterini canlandıracak uğur Güneş’in yer aldığı dizide ayrıca Avcı Timi’nin kadrosuna Burak Tozkoparan, İdris Nebi Taşkan ve son olarak Emre Dinler dahil oldu.  Yönetmen koltuğunda Can Emre’nin yer aldığı dizinin senaryosunu ise Atilla Engin kaleme alıyor. Askeri bir proje olan avcı, ülkesi için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bir grup askerin hikayesini ele alıyor. Dizide ayrıca Aselsan’da görev yapan mühendislerin bindiği uçağın düşmesiyle ölmelerinin hikayesi de seyirciye aktarılacak. Çalışmaları devam eden Avcı dizisinin çok yakında sete çıkması ve çekimlere başlaması bekleniyor. Dizinin en geç kası ayı sonunda ekrana geleceği konuşuluyor.

Emre Dinler Kimdir?

Son olarak Yasak Elma dizisinde Ömer karakterine hayat veren genç oyunculardan Emre Dinler, 1995 yılında Hatay’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından 2013 yılında katıldığı Miss & Mr Model of Turkey yarışmasında 3. Olmuştur. Model ve manken olarak çalışmaya başlayan Emre Dinler daha sonra oyunculuk eğitimleri alarak setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar Yasak Elma, Sol Yanım, Gülperi ve Söz dizilerinde rol almıştır.

22-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar