Avcı Dizisinde Uğur Güneş'in Partneri Gülsim Ali İlhan Oldu

Avcı Dizisinde Uğur Güneş'in Partneri Gülsim Ali İlhan Oldu
TRT 1 için hazırlıkları süren ve merakla beklenen Avcı Dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu. Dizide Uğur Güneş'in partneri Gülsim Ali İlhan oldu.

Son olarak TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı dizisinin ilk iki sezonunda yer alan ve geçtiğimiz sezon sonunda diziyle vedalaşan ünlü ve güzel oyuncu Gülsim Ali İlhan’ın yeni sezonda hangi yapımla sevenlerinin karşısına çıkacağı uzun süre gündemi meşgul etmişti. Ünlü oyuncu başlarda bir dönem dizisiyle anlaşsa da daha sonra bu dizinin kadrosundan ayrılmış ve yapımcıların tekliflerini değerlendirmeye başlamıştı. Uzun süre içine sinen bir proje bulamayan güzel oyuncu daha sonra yine TRT 1 ekranlarında yayınlanacak ve Bozdağ Film tarafından hazırlanan yeni dizi Avcı ile konuşulmaya başlanmıştı. Ancak bu söylentiler tam olarak netleşmeyince ünlü ismin yeni sezonu boş geçeceği düşünülmeye başlandı. Tam da bu söylentiler çıkmışken güzel oyuncunun yeni projesi duyuruldu. Avcı dizisi ile adı geçen Gülsim Ali İlhan bu projenin ana kadın oyuncusu olarak Uğur Güneş’le partner oldu.

Uğur Güneş ile Partner Oldu

Bozdağ Film tarafından hazırlıkları süren ve yakında sete çıkacak olan Avcı dizisinin cst çalışmalarında sona gelindi. Başrolünde ünlü ve başarılı oyuncun Uğur Güneş’in yer alacağı dizi bir askeri proje olarak ekrana gelecek. Bir askerin teröristlerle mücadelesini anlatacak Avcı dizisi Aselsan’da görevli bir grup mühendisin uçak kazasından yola çıkılarak hazırlanıyor. Başrolünde Uğur Güneş’in yer aldığı yapımın kadın başrol oyuncusu da sonunda belli oldu. Uzun süren bir görüşme trafiğinin ardından Bozdağ Film Avcı Dizisinin kadın başrol oyuncusu olarak ünlü ve güzel oyuncu Gülsim Ali İlhan’la el sıkıştı. Böylece Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan Avcı dizisinde partner oldu.

Avcı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yakında TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan yeni dizi Avcı son hazırlıklarını yapıyor. Cast çalışmalarında sona yaklaşan dizinin yönetmen koltuğunda Can Emre otururken dizinin senaryosunu ise Atilla Engin kaleme alıyor. Dizide Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan başrolleri paylaşırken diğer oyuncular arasında ise

·         Burak Tozkoparan

·         İdris Nebi Taşkan ve

·         Emre Dinler yer alıyor.

Halen çalışmaları devam eden dizinin çok yakında sete çıkarak çekimlere başlaması planlanıyor. Avcı dizisi yakında TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

02-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar