Güzel Günler Dizisinin Yayınlanacağı Kanal Belli Oldu

Güzel Günler Dizisinin Yayınlanacağı Kanal Belli Oldu
TMC Film tarafından hazırlıkları devam eden ve yakında sete çıkacak olan Güzel Günler dizisinin yayınlanacağı kanal belli oldu.

Televizyon ekranlarında yayınlanan dizlere yakın zamanda yeni diziler katılmaya ve reyting yarılına dahil olmaya başlayacak. Kanallar yeni diziler için hazırlıklarını hızlandırırken yapımcı şirketlerde yeni projeler için zaman zaman kanallardan sipariş alsalar da çoğu zaman kendi orijinal içeriklerini hazırlıyor ve bunu kanallara pazarlıyorlar. Pek çok başarılı diziyi hayata geçiren ve halen de yeni projeler üzerinde çalışan ya da halen yayında olan dizlerinin çalışmalarını sürdüren TMC Film yeni bir projenin hazırlığını tüm hızıyla devam ettiriyor. Güzel Günler adlı dizinin çalışmalarını hızlandıran TMC Film yayıncı kanallarla yaptığı görüşmeler sonunda dizinin yayınlanacağı kanalı belirledi ve diziyi Show Tv’ye pazarladı. Son olarak Kırmızı Oda dizisinde rol alan ve dizinin Doktor Hanım’ı Binnur Kalkavan’ın başrolünde yer alacağı Güzel Günler dizisinin yakında ekrana geleceği öğrenildi.

Güzel Günler Yakında Show Tv’de

TMC Film tarafından hazırlanan ve senaryosunu Selin Tunç’un keleme aldığı ve Osman Taşçı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu Güzel Günler dizisi uzun süredir hangi kanalda yayınlanacak diye merak ediliyordu. TMC Film televizyon kanallarıyla yaptığı görüşme sonunda diziyi Show Tv’ye verdi. Hazırlıkları süren ve oyuncu kadrosunda Binnur Kalkavan, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse, Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler’in yer aldığı dizinin çok yakında ekrana geleceği öğrenildi. TMC Film tarafından hazırlanan dizinin yayıncı kanalı uzun süredir merak ediliyor ve hangisi olacağı sabırsızlıkla bekleniyordu.

Güzel Günler Dizisi Konusu Nedir?

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve TMC Film tarafından hazırlanan Güzel Günler Dizisi seyirci tarafından merakla beklenen dizilerden. Birbirinden genç ve yetenekli oyunculardan kurulu kadrosuyla seyircinin merakla beklediği dizi, bir dram ve romantik komedi türünde ele alınacak. Dizide, Vanlı iki ailenin çocukları olan Mihran ve Selma’nın aşk dolu hikayesi ekrana gelecek. Mihran ve Selma henüz doğduklarında aralarında beşik kertmesi yapılır ve çift daha sonra büyüdüklerinde büyük bir aşkla birbirine bağlanır ve aşklarını doyasıya yaşamaya başlarlar. Bu arada ikilinin bu mutlulukları ailelerini de sarmıştır. Eğlence dolu bir hikayesi olan Güzel Günler dizisi yakında Show Tv’de ekrana gelecek.

22-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar